U pitomačkoj Knjižnici održana večer poezije s Matejom Siladić

Jučer (nedjelja) je u Knjižnici i čitaonici Pitomača održana večer poezije s Matejom Siladić. Prisutni su imali priliku čuti pjesme ljubavne i božićne tematike, ali i tematike svakodnevnih životnih situacija.

– Pjesme pišem od svoje 11 godine i dugo godina sam ih samo skupljala i tek sada sam se odvažila javno ih predstaviti. Ovo je došlo spontano i drago mi je da sam uspjela jer ta interakcija s ljudima je nešto predivno – kaže Mateja Siladić. 

Kako kaže, inspiracija za pisanje joj dolazi prirodno. 

– Ako imate to nešto u sebi, ne treba vam puno, to jednostavno navire samo. Svatko od nas ima neki talent u sebi, samo ga treba znati pokazati. Svakako se nadam se će se održati još ovakvih večeri. Nadam se da su se svi zabavili i uživali u ovim mojim stihovima – dodaje.

Također posjetitelji su mogli uživati i u glazbenom djelu gdje je Mateja otpjevala nekoliko poznatih i prigodnih pjesama uz pratnju Dragane Gunjević, članice grupe The Fusion, na gitari.

Knjižničarka Irena Gavrančić, zahvalila je svim posjetiteljima na dolasku te istaknula kako će se u prosincu u Knjižnici održati još nekoliko aktivnosti, među kojima proglašenje najčitatelja u 2021. godini. Podsjetila je i da svi mogu do kraja prosinca pogledati prvu samostalnu izložbu Anđe Galić, izloženu u prostoru Knjižnice.

(www.icv.hr, ib, Foto: I. Barčan, Foto Begović)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content