Učenička zadruga “Mali mikeši” izložila svoje rukotvorine u povodu blagdana Sv. Nikole

U sklopu manifestacije „Prosinac u gradu“ danas (četvrtak) je Učenička zadruga „Mali mikeši“ COOR-a Virovitica povodom blagdana Svetog Nikole održala prodajnu izložbu ispred Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica.

Keramičke posude, magneti, srca, borovi i brojni ukrasi krasili su njihov štand. Riječ je o rukotvorinama koje su učenici Zadruge i korisnici Poludnevnog boravka vrijedno izrađivali i tako pokazali svoje vještine.

20211202 091512

– Povodom blagdana Svetog Nikole održali smo prodajni štand gdje su građani mogli izabrati poklone za svoje najdraže, a koje su od drveta i keramike ručno izradili korisnici Poludnevnog boravka i učenici Zadruge u sklopu naših radionica – rekao je Ivica Iveković, djelatnik Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica.

Tako će njihovi unikatni radovi krasiti domove sugrađana, a prikupljene priloge prikupljene od prodaje koristit će u daljnjim radionicama u kojima uživaju i razvijaju motoričke sposobnosti.

Prodajnu izložbu možete posjetiti ispred Gradske knjižnice još do 12 sati, kao i 21. prosinca od 9 do 12 sati, kada će ponovno izložiti svoje radove. 

(www.icv.hr, ib; foto: I. Barčan)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content