1. ŽNL Jesenski prvak Podravac iz Sopja počeo s pripremama: Prva ‘provjera’ sa Zdenkom iz Velikih Zdenaca

U snježno nedjeljno popodne ‘oživio’ je travnjak ‘stadiona’ Luka u Sopju. Jesenski prvaci 1. ŽNL, nogometaši Podravca, prvi dio sezone završili su na prvoj poziciji s jedanaest pobjeda te po jednim remijem i porazom.

Na prvom okupljanju nakon zimske stanke sve je pozdravio novi predsjednik kluba Alen Granjaš.

-Idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu. Pokušat ćemo iskoristiti priliku i na kraju podići pehar za naslov prvaka, međutim, čekaju nas brojna iskušenja i niz jakih suparnika. Vjerujem da ćemo na kraju biti najbolji – optimističan je Granjaš.

NK Podravac

Trener Mario Tolo računa na sve igrače koji su mu bili na raspolaganju u jesenskom dijelu natjecanja. Ponovno su se aktivirali Tomislav Androš i Antonijo Kušen, dok se do kraja prijelaznog roka ne isključuje dolazak jednog ili dva nova igrača.

Zasniježen teren nije bio prepreka za odrađivanje prvog treninga. Do početka ožujka, kada se igraju utakmice Županijskog nogometnog kupa, zasad je dogovoreno pet pripremnih utakmica: 6. veljače sa Zdenkom iz Velikih Zdenaca, 13. veljače s Kalinovcem, 20. veljače s varaždinskom Slobodom, 23. veljače s Bilogorom ’91 iz Grubišnog Polja i 27. veljače s DOŠK-om iz Dolaca.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak, NK Podravac)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content