Čačinački Advent uspješno priveden kraju: Manifestacija završila Dječjim dočekom koji je oduševio mališane

Početak je godine kada se rade analize učinjenog u prošloj, a turističke zajednice još uvijek svježe zbrajaju rezultate i dojmove adventskih događanja. Tako je i u Turističkoj zajednici općine Čačinci koja je u netom završenoj godini organizirala odličan Advent s pregršt sadržaja koji su oduševili i malo i veliko.

– Naša adventska priča započela je 5. prosinca u 16:00 sati dolaskom svetog Nikole,  tjedan dana kasnije u mjesnom domu je održana Zimska bajka i veselo druženje s Djedom Božićnjakom, a u subotu 18. prosinca u Športsko-rekreativnom centru ”Rupa” održan je nezaboravni Božićni sajam u sklopu kojeg su pušteni božićni svjetleći lampioni. 26. prosinca u našoj župnoj crkvi Presvetog Trojstva priredili smo još jedan veličanstveni, naš tradicionalni Božićni koncert uz prikaz živih jaslica. Točka na ”i”  bila je 31. prosinca s Dječjim dočekom Nove godine u Mjesnom domu u koji je uložen ogroman trud i djeca su zaista bila presretna. Doček je uz nas kao Turističku zajednicu organiziralo i pripremilo Društvo naša djeca i bilo je zaista prekrasno. Bilo je tu konfeta, prskalica pjesme i plesa i moram se od srca zahvaliti svima koji su bili dio ove priče – rekla je direktorica Turističke zajednice Čačinci Ana Marunica te potom zahvalila i svima koji su još jedan čačinački Advent učinili posebnim.

– Hvala od srca svima, našoj Osnovnoj školi Antuna Gustava Matoša, Dječjem vrtiću ”Lipa” Čađavica, područni odjel Čačinci, Kulturno-umjetničkom društvu, svim izvođačima na Božićnom koncertu i posebno Šimi Milovcu koji je sve pripremio, Društvu naša Djeca, Nogometnom klubu Mladost Čačinci, našim OPG-ima, Izviđačkom odredu Lisice iz Slatine koji su nam i ove godine donijeli Betlehemsko svjetlo, svim volonterima koji su se više nego aktivno uključili, svoj djeci i mještanima koji su u velikom broju posjetili naše sadržaje te  medijima koji su nas pratili i naravno veliko hvala Općini i načelniku Alenu Jurencu  koji su čvrsto stajali iza svakog događaja i cijele organizacije. Vjerujem da su svi uživali i da je bilo lijepo, a već sada imamo planove za Advent 2022. – zaključila je Marunica.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content