Gin destilerije Kostelac proglašen najboljim hrvatskim ginom u kategoriji ginova s okusom

Novi veliki uspjeh za vrhunskog orahovačkog proizvođača voćnih vina, likera i odnedavno ginova, Destilerije Kostelac. Upravo njegov poseban gin koji se rađa iz prirodne orahovačke planinske vode, donio je novu veliku nagradu obitelji Kostelac. O čemu se radi vlasnik destilerije Krešimir Kostelac priča.

– Kao nagrada za naš predani trud koji već punih 16 godina ulažemo u našu obiteljsku destileriju, s prestižnog World gin awardsa iz Londona, stigla je nagrada za vaš i naš omiljeni gin, a to je “Best croatian flavoured gin”. Jednostavno, naš gin je proglašen najboljim hrvatskim ginom u kategoriji ginova s okusom. To nas čini izuzetno sretnima, jer smo pokazali da osim inovacija u proizvodnji imamo i proizvod najviše kvalitete i okusa potvrđenog od strane najboljih svjetskih degustatora. Ono što nas dodatno veseli, osvajanjem ove nagrade ulazimo u najuži krug izbora za najbolji svjetski Flavoured gin, a rezultate tog izbora ćemo dobiti nešto kasnije – kaže Krešimir Kostelac te se zahvaljuje svima koji kušaju ginove njihove Destilerije, a posebno damama koje su prepoznale upravo ovaj nagrađeni gin.

271590004 290054759774759 4198986869759571367 n

– Ovim putem se zahvaljujemo svima, posebno damama, ali i svim muškarcima koji su svojim poklonima razveselili svoje drage osobe, svima koji pratite naš rad na društvenim mrežama i koji su nam poklonili povjerenje kupnjom i konzumacijom našeg najtraženijeg proizvoda, a svima omiljenog Mountain Creek Lady’s Choice gina. U jedva punih godinu dana otkako je na tržištu, osvojio je srca svih svojim neodoljivim okusom, dizajnom, a Shimmer edition i neopisivim svjetlucavim gliterima. Još jednom hvala svima na ukazanom povjerenju, a mi ćemo se i dalje truditi našom profesionalnošću opravdati vaše povjerenje i očekivanja. Uživajte odgovorno, uživajte sa stilom – rekao je u dahu Krešimir Kostelac te za kraj opisao što se sve krije u najboljem hrvatskom i europskom ginu.

2301fructus 4

– Mountan Creek Lady´s Choice je premium craft destilirani gin, prekrasne ružičaste boje, te neodoljivog mirisa i okusa. Kao i ostali ginovi iz serije Mountain Creek, Lady’s Choice gin proizveden je od premium pšeničnog destilata, destiliranog kroz sedam kolona, te mekane izvorske planinske vode. Lady’s Choice u svome sastavu ima 29 različitih biljnih vrsta, a karakteriziraju ga arome crvenog voća, prvenstveno jagode, maline, kupine i borovnice. Već pri samom otvaranju boce prije kušanja, svi se mogu očarati savršeno izbalansiranim mirisom, kojemu je teško odoljeti. Bez obzira na naziv i boju, namijenjen je konzumaciji svima koji vole uživati u okusima bobičastog voća. Namijenjen je konzumaciji kao samostalno piće ili kao sastojak maštovitih koktela – zaključio je Kostelac koji je nakon svjetske nagrade s International Wine & Spirit Competition (IWSC) u Londonu, zlatne medalju za liker od višnje, još jednom pokazao kako proizvodi svjetski priznate proizvode te tako na najbolji mogući način promovira svoj grad, županiju i ljepote prirode Papuka.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content