Gradonačelnik Ivica Kirin darivao malenog Davida, prvog Virovitičanina rođenog u 2022. godini

U nedjelju, 9. siječnja u Općoj bolnici Virovitica rođen je prvi Virovitičanin u 2022. godini – maleni David Batinović. Dječak je rođen s 4.050 grama i 53 centimetra dugačak.

Inače, David je drugo dijete mladog bračnog para Mirne i Drage Batinović.

Zbog epidemiološke situacije i važećih mjera, gradonačelnik Ivica Kirin sa suradnicima nije mogao obići majku i prinovu, no tradicija darivanja prvorođenog djeteta je održana te su pokloni za hrabru majku Mirnu i malog Davida predani preko naših liječnika.

Gradonačelnik Kirin je prigodne darove u Rodilište Opće bolnice Virovitica donio u pratnji svoje zamjenice Vlaste Honjek – Golinac, pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice Alena Bjelice te ravnatelja Opće bolnice Dinka Blaževića.

– Čestitam ponosnim roditeljima malenog dječaka. Davidu neka je bezbrižno djetinjstvo, a cijeloj obitelji želim mnogo sreće i što više smijeha u kući- rekao je gradonačelnik Ivica Kirin.

Inače, na području grada Virovitice prošle je godine rođeno 167-ero djece. U Općoj bolnici Virovitica rođeno je ukupno 649 djece, što je 32 više nego godinu prije, a čak i 73 više nego u 2019. godini.

20220112 110312

(virovitica.hr, fotografije: J. Šegregur i M. Bašić)

 
 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content