Gradski ogranak UHDDR Slatina održao redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Večeras (subota) je u Hrvatskom domu u Gornjem Miholjcu svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu održao Gradski ogranak Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Slatina.

Nakon intoniranja hrvatske himne i odavanja počasti svim poginulim, umrlim i nestalim hrvatskim braniteljima minutom tišine, uslijedio je izbor tijela skupštine pa je tako predsjedanje preuzeo predsjednik Radnog predsjedništva Ivica Pavin.

Nazočnima, među kojima su bili predsjednici temeljnih ogranaka UHDDR Gornji Miholjac, Bakić i Sladojevci te manji broj članova kako bi se ispoštovale epidemiološke mjere o suzbijanju širenja koronavirusa, izvješće o radu udruge u prošloj godini i financijsko izvješće za isto razdoblje, kao i plan rada i financijski plan za tekuću godinu, podnio je Dragutin Radičaj. U ime Nadzornog odbora izvješće je podnio predsjednik istog Dragan Beneš. Sva su izvješća jednoglasno usvojena.

Pod 9. točkom Dnevnog reda bila je rasprava o podnesenoj ostavci Željka Kolingera na mjesto predsjednika GO UHDDR Slatina, koji je ostavku podnio iz osobnih razloga, te je na njegovo mjesto predložen Dragutin Radočaj, a čije je imenovanje jednoglasno izglasano.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content