HEP Dvoransko prvenstvo u tenisu za seniorke: Liv Šumak i Ivona Riđan prvakinje u konkurenciji parova

U virovitičkoj multifunkcionalnoj dvorani Viroexpo, u organizaciji Hrvatskog teniskog saveza i Teniskog kluba „Didon“, te podršku grada Virovitice i Virovitičko – podravske županije, od subote 22. do ponedjeljka 24. siječnja odigrava se HEP Dvoransko prvenstvo Hrvatske u tenisu za seniorke.

U nedjelju, 23. siječnja, igrali su se mečevi četvrt završnice i poluzavršnice u pojedinačnoj konkurenciji te finale u konkurenciji parova. U četvrtzavršnici Leonarda Kajkić svladala je Leu Kozulić 6:1, 6:1, Liv Šumak bila je bolja od Eme Ruter 6:3, 6:1, Ria Derniković Novaković pobijedila je Ivonu Riđan 6:1. 6:3, dok je u najuzbudljivijem meču Manuella Persson pobijedila Lauru Bilić 1:6, 6:4, 7:6 (8).

U poluzavršnici Ria Derniković Novaković bila je bolja od Manuelle Persson 6:0, 6:1, a Liv Šumak od Leonarde Kajkić 6:2, 7:5. U finalnom ogledu u konkurenciji parova Liv Šumak i Ivona Riđan rezultatom 6:3, 4:6 i 10:7 pobjedom nad Riom Derniković Novaković i Larom Grulović osvojile su naslov prvakinja.

Pehare pobjednicima i finalisticama podijelio je tajnik i trener Teniskog kluba „Didon“ Dražen Lovreković. U ponedjeljak, 24. siječnja, u 9 sati igra se finalni susret u pojedinačnoj konkurenciji između Lare Derniković Novaković i Liv Šumak.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content