Iza Poslovnog Parka Virovitica izvrsna godina: U 2022. radit će na novom kotlu u “Obrtniku“, grijanoj tržnici i novim parkirnim mjestima u gradu

Za tvrtku Poslovni park Virovitica, koja se u okviru svojih djelatnosti bavi naplatom i organizacijom parkiranja, održavanjem zgrada, toplinskom energijom, upravljanjem Gradskom tržnicom, Kino Parkom i Centrom kulture, 2021. godina je bila iznimno zahtjevna, ali i produktivna. Kraj 2021. godine dočekali su s najvećim prihodima od postojanja tvrtke: plan prihoda iznosi 7,9 milijuna kuna. Ulaganja trgovačkog društva iznosila su oko 2,5 milijuna kuna, a pretežit dio ulaganja odnosio se na imovinu Grada Virovitice koja je Poslovnom parku Virovitica povjerena na upravljanje.

poslovni park 2 Custom 

– Sva parkirališta kojima upravljamo su asfaltirana. Tržnica je uljepšana s oko 350 tisuća kuna, stari toplovodi u Pejačevićevoj ulici zamijenjeni su novim plastičnim toplovodima čija vrijednost ulaganja iznosi 520 tisuća kuna. Također, započeli su radovi na uređenju parkirališta u Pejačevićevoj ulici koje će rasteretiti gužvu koja nastaje oko Dječjeg vrtića „Cvrčak“ – ističe direktor Poslovnog parka Matija Mustač te dodaje kako korisnike, što se tiče cijena sata parkinga kao i ostalih usluga čeka mirna 2022. godina.

poslovni park

– Plan nam je zamijeniti kotao u kotlovnici „Obrtnik“ u vrijednosti 580.000 kuna, te na tržnicu postaviti uređaje za grijanje koji će olakšati našim zakupcima. Plan je i u 2022. godini izvršiti ulaganje od nekih 2,5 milijuna kn. Od toga 1,1 milijuna u izgradnju novih parkirališta. U 2022. godini se nadam kompletnom oporavku od ove posljedica pandemije te da ćemo ostvariti planirane prihode u iznosu od 8,1 milijuna kuna – zaključuje M. Mustač.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content