Izgradnja zgrade NK Motičina ide prema planu, načelnik Kovačević: Bit će to prekrasna zgrada na ponos našeg mjesta

Sport je u Donjoj Motičini jedan od najvećih promotora ovog mjesta dugi niz godina, a posebno nogomet. U tom pravcu te u cilju poticanja mladih ljudi na bavljenje sportom i na zdrav način života, Općina Donja Motičina prošle je godine krenula u izgradnju nove zgrade Nogometnog kluba Motičina.

Radovi idu prema planu, a osim što će ova zgrada biti iznimno funkcionalna, svojim izgledom bit će i jedan od ‘ukrasa’ mjesta.

-Radovi idu prema planu, niče jedna prekrasna zgrada koje će puno značiti mještanima općine. Većina ovog projekta je isplaćena, preostao je još jedan dio od 1,2 milijuna kuna i to će vrlo uskoro biti riješeno. Očekujem kroz dva mjeseca da će ta zgrada biti gotova, bit će to jedna prekrasna zgrada na ponos našeg mjesta, ali prije svega nam je važna sigurnost naše djece. Naime, stara zgrada je već bila dotrajala i čak na neki način bila je i opasnost za sve koji su obitavali u njoj i zato je ovaj projekt bio nužan i jedan od vrjednijih na području općine – rekao je načelnik Željko Kovačević.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content