Maja Kozlinger i Petar Fuis najbolji sportaši grada Virovitice u juniorskom uzrastu: Ženski košarkaški klub i Karate klub Virovitica najbolji u ekipnoj konkurenciji

Na proglašenju najboljih sportaša u 2021. godini u gradu Virovitici, koje je održano jučer (petak) u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić, dodijeljeni su pokali najboljima u juniorskom uzrastu.

Najbolja juniorka je Maja Kozlinger iz Karate kluba “Virovitica”. Ona je bila treća na Prvenstvu Hrvatske.

Najbolji junior je košarkaš Petar Fuis, koji je s Virka Viroviticom osvojio naslov ligaškog prvaka u uzrastu M-17. Petar je i najbolji strijelac momčadi s prosjekom od 23,8 koševa po utakmici.

IMG_8338-Custom

Ekipno su najbolje juniorke Ženskog košarkaškog kluba “Virovitica”. One su osvojile četvrto mjesto u ligi u Prvenstvu Regije Sjever.

U momčadskoj konkurenciji najbolji su članovi Karate kluba “Virovitica”: Nikola Gondi, Mihael Štefović, Chris Malčec Roko Piljek. Oni su osvojili treće mjesto na ekipnom Prvenstvu Hrvatske.

IMG_8349-Custom

Pokale i priznanja zajednički su podijelili zamjenik virovitičko–podravskog župana Marijo Klement, zamjenica virovitičkog gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac i predsjednik Sportske zajednica grada Virovitice Josip Škrablin.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content