Nakon parova Dominik Sabolić osvojio srebro i u pojedinačnoj konkurenciji na HEP Dvoranskom juniorskom prvenstvu Hrvatske održanom u Virovitici

Finalnim susretom u pojedinačnoj konkurenciji u virovitičkoj multifunkcionalnoj hali VIROEXPO danas (srijeda) je završilo HEP Dvoransko prvenstvo Hrvatske u tenisu za juniore do 16 godina.

Prvenstvo su organizirali Hrvatski teniski savez i Teniski klub “Didon”, uz potporu Virovitičko–podravske županije i Grada Virovitice.

U finalu su igrali Virovitičanin Dominik Sabolić (TK “Didon”) i Antonio Voljanec, član zagrebačkog TK “Ponikve”.

Od samog početka Voljanec je dominirao u meču. U prvom setu poveo je 5:0, a na kraju je set završio rezultatom 6:1. U drugom setu Sabolić je pružio puno jači otpor, ali ga je Voljanec dobio 6:3. Sabolić je imao odličnih poteza, ali to u ovom slučaju za pobjedu nije bilo dovoljno.

IMG_7127

Pehare i poklone u nazočnosti zamjenice virovitičkoga gradonačelnika Vlaste Honjek-Golinac i tajnika Sportske zajednice grada Virovitice Tihomira Majstorovića uručio je virovitičko–podravski župan Igor Andrović.

– Već po ne znam koji put Virovitica i Virovitičko-podravska županija su ‘centar tenisa’ u Hrvatskoj. To je velika čast za grad i županiju. Drago mi je što je naš Dominik Sabolić bio u finalu singla i parova. On doprinosi promociji grada i županije. On i ostali tenisači i njihovi uspjesi su poticaj za organizaciju ovakvih natjecanja. Svi gosti hvale našu infrastrukturu. Mi kao županija bit ćemo i dalje potpora u organizaciji ovakvih turnira. Dominiku želim puno sreće i uspjeha u daljnjim natjecanjima – izjavio je tom prilikom župan Igor Andrović.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc i K. Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content