Općina Špišić Bukovica raspisala natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH

Općina Špišić Bukovica je raspisala natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske. Rok na koji se zemljište može zakupiti je 25 godina s mogućnošću produljenja za isto razdoblje. 

Rok za prijavu je 30 dana od danas, 3. siječnja.

Sva dokumentacija je dostupna na web stranici Općine Špišić Bukovica www.spisicbukovica.hr. Za uvid u poljoprivredno zemljište koje je predmet natječaja možete koristiti portal www.katastar.hr ili www.geoportal.hr.

– Također možete podići dokumentaciju u Općini Špišić Bukovica, Vinogradska 4, 33404 Špišić Bukovica, svakim radnim danom od 08:00 do 14:00, dok traje natječaj, ispred zgrade općine će biti poslagana sva potrebna dokumentacija za prijavu na natječaj, osim karti koje možete pogledati na portalima www.katastar.hr ili www.geoportal.hr.

Napominjemo da se morate pridržavati važećih epidemioloških mjera, te obavezno prilikom ulaska u prostorije Općine Špišić Bukovica morate imati važeću COVID-19 potvrdu ili dokaz o obavljenom brzom testu kod ovlaštene osobe ne stariji od dva dana – kažu iz Općine. 

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content