Osječki advent proglašen najljepšim: S dvije i pol tisuće glasova ispred varaždinskog

Advent u Osijeku proglašen je najljepšim Adventom u Hrvatskoj na natjecanju koje je 4. prosinca pokrenuo portal Gradonačelnik.hr

Sudjelovalo je 36 gradova i 8 općina, a Osijek je pobijedio s 27.225 glasova, dok je drugi varaždinski advent s 25.798. Treće mjesto zauzeo je Advent u Vinkovcima, a slijedi onaj u Slavonskome Brodu.

– Bila je nevjerojatno napeta i neizvjesna borba i duel između Osijeka I Varaždina, situacija se mijenjala iz sata u sat, no u samoj završnici lajkovi su ipak presudili u korist Osijeka. Čestitamo i jednima i drugima, kao i svim ostalim sudionicima izbora, na prekrasnim adventima i fantastičnim kampanjama kojima su potaknuli nevjerojatan angažman i podršku, te ostvarili fenomenalan doseg i vidljivost svojih advenata – napisali su na portalu Gradonačelnik.hr

Advent 2
foto: TZ grada Osijeka

Da podsjetimo, Adventiranje u Osijeku započinjalo je od konkatedrale sv. Petra i Pavla i nastavljalo se cijelim gradom na posebno ukrašenim lokacijama, a prava atrakcija bio je 35 metara visoki panoramski kotač.

Osijek je pobijedio zahvaljujući brojnim glasovima građana ali i brojnih posjetitelja koji su uživali u božićnoj čaroliji grada, a proglašenje najboljim zasigurno će biti motivacija Gradu Osijeku, Osječko-baranjskoj županiji i gradskoj Turističkoj zajednici za nastavak započetih projekata kako bi osječki Advent postao još jedna atrakcija koja će pozicionirati grad i na europskoj turističkoj mapi.

(www.icv.hr, tj)

Advent 1
foto: TZ grada Osijeka

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content