Petra Klemen i Ivan Pintera prvi u ukupnom poretku GIANT Slavonske brdsko-biciklističke lige

U Slavonskom Brodu krajem studenog održano je proglašenje pobjednika u ukupnom poretku GIANT Slavonske brdsko-biciklističke lige. Ove godine za organizaciju ove prigodne svečanosti bio je zadužen Biciklistički klub Festung, a za BORce je ovo bila sezona koja je rezultirala s dva prva mjesta u ukupnom poretku.

Ukupni poredak klubova

U ukupnom poretku BK BOR je završio na 5. mjestu od 37 klubova koji su se natjecali ove sezone. Naspram zadnje sezone pali su za dva mjesta, na to je utjecalo i smanjeni broj aktivnih vozača, ali zahvaljujući Petri i Ivanu koji su najviše doprinosili klupskom poretku, u BK BOR mogu biti i više nego zadovoljni.

Ukupni poredak vozača

Nakon prošlosezonskog srebra, Petra Klemen je ovu sezonu nezaustavljivo odvozila do 1. mjesta u ukupnom poretku u kategoriji Žene s 261 bodom. Ivan Pintera je također nakon prošlosezonskog srebra, ovu sezonu krenuo jako i bez većih poteškoća završio na 1. mjestu u ukupnom poretku u kategoriji Veteran A s 345 bodova.

Tijekom cijele sezone za Klub se borilo 15 natjecatelja na većini utrka. Neki su prošli kroz zdravstvene tegobe, ali svejedno su odvezli što su mogli. Neki su koristili neprikladan bicikl za XC utrke pa je uspjeh što su uopće završavali utrke. Dodajmo kako su utrke počeli voziti i mlađi članovi Kluba koji će s prikupljenim iskustvom i kvalitetnijim treninzima u budućnosti biti još bolji.

Ukupni poredak po kategorijama vozača BK BOR:

Poredak ostalih vozača koji ove godine nisu uspjeli doći blizu postolja, ali su obećali da nagodinu sigurno hoće, pogledajte u nastavku.

Kadeti

– Andrija Smoljan – 4. mjesto
– Dominik Jonaš – 10. mjesto

U13 Muški

– Otto Herden – 16. mjesto
– Viktor Arsić – 25. mjesto

Žene 

– Petra Klemen – 1. mjesto

Veteran A 

– Ivan Pintera – 1. mjesto
– Antonio Vidović – 16. mjesto
– Antonio Bilić – 23. mjesto

Veteran B 

– Igor Bajser – 7. mjesto
– Mario Klemen – 25. mjesto

 Veteran C

– Dragoljub Marković – 11. mjesto
– Đuro Ivančević – 18. mjesto

Sport 

– Filip Prpić – 11. mjesto
– Mihael Rengel – 37. mjesto
– Matko Kolesarić – 48. mjesto

Kako su poručili iz BK BOR, slijede zimske pripreme, Skupština, te pripreme za 5. Put Šarana Outdoor Weekend koji će se održati od 13. do 15. svibnja ove godine.

Collage Fotor 5

(www.icv.hr, BK BOR)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content