Počele završne pripreme rukometaša pred odlazak na EP u Mađarsku i Slovačku

Na prvi dan nove 2022. godine u Zagrebu su se okupili najbolji hrvatski rukometaši. Nakon uobičajenih izjava novinarima, antigen testiranja na koronavirus i zajedničkog ručka, krenuli su put Osijeka, gdje će odraditi treći dio priprema.

Uz svakodnevne treninge i analize, u Osijeku će odigrati dvije utakmice na Croatia cupu, gdje će suparnici biti 6. siječnja Bosna i Hercegovina i 8. siječnja Rusija, što će biti posljednje provjere pred odlazak na Europsko prvenstvo u Mađarsku i Slovačku.

Reprezentaciji su se priključili igrači koji igraju u njemačkoj Bundesligi: Domagoj Duvnjak, Marko Mamić, Ivan Martinović i Ivan Pešić, što je sigurno dodatno podiglo atmosferu među reprezentativcima.

Uz 18 igrača, koji će biti na pripremama u Osijeku, izborniku Hrvoju Horvatu na raspolaganju će biti još pet igrača koji će se u svakom trenutku moći priključiti reprezentativnoj ekspediciji na Europskom prvenstvu.

-Priključili su nam se “Nijemci”. Startamo sa završnom fazom priprema. Imamo još dosta posla, puno stvari na kojima moramo poraditi. U pripremama ćemo stavit naglasak na defenzivni dio – završni dio priprema najavio je izbornik Hrvoje Horvat.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content