Počeo izbor za Najljepši advent: Sudjeluju 33 grada i 4 općine, uključite se i lajkajte svoje favorite

Krenuo je veliki izbor za Najljepši advent, novi projekt gradonačelnik.hr-a kojega ove godine prvi put provode na svojoj Facebook stranici.

Za izbor za Najljepši advent prijavila su se 33 grada i 4 općine, među kojima Virovitica, Osijek, Belišće i Donji Miholjac. 

– Ovim putem im još jednom zahvaljujemo što su se uključili i prekrasnim slikama svojih advenata postali dio našeg najljepšeg projekta. Svaki mail i svaka prijava sa fotografijama advenata koji su pristizali na našu adresu izazivali su novo oduševljenje i radost te nam iznova davali potvrdu vrijednosti i atraktivnosti ovog projekta. Jer, bez obzira radilo se o velikom ili malom gradu ili, pak, općini – sve prijavljene slike i adventi pokazuju izuzetan trud, ulaganja, kreativnost i ljubav kojima lokalna zajednica u vrijeme adventa želi svojim građanima i gostima uljepšati blagdanske dane i osigurati što ljepše, svečanije i veselije ozračje. Tu je, naravno, u gospodarski aspekt cijele priče jer adventi su posljednjih godina postali i sve značajniji turistički proizvod i magnet za domaće i strane goste, pa dobar i posjećen advent ima i svoje pozitivne financijske rezultate za lokalnu zajednicu.

Baš zato odlučili smo advente prikazati na jednom mjestu i kroz ovaj izbor omogućiti gradovima i općinama da ih prezentiraju i pohvale se i izvan svojih lokalnih okvira, a građanima da odaberu koji je najljepši – poručili su s gradonačelnik.hr-a.

Ističu kako ovo nije stručni izbor ili ocjena koji je advent najljepši već će, kao i uvijek kada su u pitanju ‘vox populi’ izbori, pobjeda uvelike ovisiti o emocijama i privrženosti ljudi prema svom gradu/općini, te snazi same zajednice.

– Pozivamo stoga sve gradove i općine koji su se prijavili i sudjeluju u izboru da i preko svih svojih komunikacijskih kanala dodatno angažiraju svoje građane da se uključe i lajkovima podrže svoje advente – kažu. 

Pravila izbora su jednostavna: na Facebook stranici objavili su slike advenata na koje možete glasati do 12. siječnja u ponoć. Broje se i priznaju lajkovi na glavnu objavu sa slikama adventa, i to samo Facebook stranici od gradonačelnik.hr-a, ne i na sheranim objavama. Pobjednike će proglasiti u 2 kategorije – kategoriji gradova i kategoriji općina. 

(www.icv.hr, gradonacelnik.hr)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content