Poziv osječkim bračnim parovima slavljenicima 50. godišnjice braka: Svi vjenčani tijekom 1971. godine mogu se prijaviti do kraja mjeseca siječnja

Grad Osijek svake godine priređuje svečani prijam za osječke bračne parove koji su tijekom protekle godine obilježili 50 godina braka (zlatni pir).

Kako trenutne okolnosti ne dopuštaju okupljanje, svečani prijam održat će se kada se za to stvore epidemiološki preduvjeti, a o točnom datumu svi prijavljeni bit će na vrijeme obaviješteni.

– Pozivaju se bračni parovi s područja grada Osijeka koji su se vjenčali tijekom 1971. godine da se do 31. siječnja 2022. godine prijave na jedan od sljedećih načina:
kopiju vjenčanog lista ili izvoda iz Matične knjige vjenčanih dostave poštom na adresu Grad Osijek, Ured gradonačelnika, F. Kuhača 9, 31 000 Osijek, s naznakom “Prijava za proslavu 50. godišnjice braka” te uz to prilože svoju adresu i kontakt telefon, kopiju vjenčanog lista ili izvoda iz Matične knjige vjenčanih pošalju na mail [email protected] te u mailu prilože svoju adresu i broj telefona – pojasnili su iz Grada Osijeka.

Napominju i kako se sve dodatne upute i pojašnjenja mogu dobiti na telefon 031/229-284.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content