Proglašenje najboljih sportaša u gradu Virovitici: Posebna priznanja selekcijama Z-11 ŽKK Virovitice i U-11 Viro Virovitice

Prilikom proglašenja najboljih u sportu u gradu Virovitici za 2021. godinu, dodijeljena su i dva posebna priznanja za zapažene rezultate i promicanje sporta.

Kod djevojčica priznanje je dobila selekcija Z-11 Ženskog košarkaškog kluba Virovitica. Mlade košarkašice su sve dominantnije u regiji, a posižu i odlične rezultate na državnoj razini.

Kod dječaka je priznanje dobila selekcija U-11 Rukometnog kluba Viro Virovitica, koja je bez izgubljenog boda vodeća u ligaškom natjecanju i već je praktički osigurala plasman na državnu završnicu.

IMG 8405 Custom

Priznanja su zajednički podijelili zamjenik virovitičko – podravskog župana Marijo Klement, zamjenica virovitičkog gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac i predsjednik Sportske zajednica grada Virovitice Josip Škrablin.

-Ove godine svečanost proglašenja najboljih sportaša u gradu Virovitici organizirali smo shodno epidemiološkim mjerama. Vjerujem da ćemo iduće godine proglašenje organizirati u normalnim okolnostima – na kraju je rezimirao glavni tajnik Sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović.

Proglašenju je nazočila i glavna tajnica Sportske zajednice Virovitičko–podravske županije Dora Međimorec.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content