Promjene u Školi nogometa NK Virovitice: Ante Slavić preuzeo vođenje kadetske selekcije

Najveći i najstariji nogometni klub na području Virovitičko–podravske županije, NK Virovitica, uz seniorski pogon ima sve mlađe uzrasne kategorije (U-7, U-9, U-11, U-13, U-15, kadete i juniore). Klupska škola nogometa okuplja više od 200 malih nogometaša i nogometašica. Za rad s tako velikim pogonom potrebno je i puno trenera…

Jesenas je najiskusniji trener u Školi nogometa, Ante Dražić, uz selekciju U-15, privremeno preuzeo i vođenje kadeta. Tijekom zimskih mjeseci klupska uprava pronašla je rješenje za trenera kadetske selekcije. Za trenera je imenovan Ante Slavić.

U svojoj igračkoj karijeri Slavić je najduže igrao za Suhopolje, gdje je u mlađim uzrasnim kategorijama igrao 1. hrvatsku ligu, a u seniorskoj konkurenciji igrao je u 2. hrvatskoj ligi. Osim za Suhopolje, Slavić je igrao za Gradinu, Orešac, Napredak iz Rušana i Podravac iz Sopja. Posljednje tri sezone standardni je prvotimac županijskog drugoligaša Svetog Đurađa.

Trenersku karijeru počeo je u Suhopolju, a posljednje dvije sezone kao trener bio je aktivan u Svetom Đurađu.

IMG 8758

Novog trenera kadetima Virovitice predstavili su dosadašnji trener Ante Dražić i voditelj Škole nogometa Krešimir Crvenka.

-Pratio sam vaše rezultate ove sezone i uvjeren sam da u nastavku sezone možemo napraviti iskorak u rezultatskom i igračkom području – između ostalog, naglasio je novi trener virovitičkih kadeta Ante Slavić.

Pred novim trenerom je naporan rad, kako bi od sadašnjih kadeta u budućnosti nastali kvalitetni juniori i prvotimci.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content