Prva prijateljska utakmica u sklopu priprema: Suhopolje u nedjelju dočekuje Libertas

Prije desetak dana nogometaši Suhopolja započeli su s pripremama za proljetni dio sezone u 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Podsjetimo, u njihovim redovima došlo je do nekoliko igračkih promjena, a one se više odnose na ”dolaske” nego na odlaske igrača. Nakon ozljede u sastav se vraća Ante Mikulić, aktivirao se i Luka Lončar, dok je za sad jedini službeni potvrđeni transfer onaj Silvija Buzuka koji je pristigao iz Rezovca. Prema riječima trenera Samuela Spudića, pripreme teku prema planu, a za vikend ih očekuje i prva pripremna utakmica. Na stadionu Park gostovat će Libertas iz Novske, član 4. nogometne lige Središte Zagreb – B.

– Iako imamo nekoliko izostanaka zbog izolacija, mogu reći da pripreme idu prema planu i da sam zadovoljan radom i odazivom. Ozljede su nas zaobišle u ovoj fazi rada za razliku od jesenskog dijela prvenstva gdje dobar dio utakmica, a samim time i treninga, nisam mogao računati na velik broj igrača, stoga ovaj dio priprema moramo maksimalno iskoristiti. Kako sam već spominjao, cilj nam je što prije osigurati ostanak u ligi, a to ćemo uspjeti samo ako budemo predano radili- rekao je Spudić.

Koliko su snage uspjeli ”nabiti” pokazat će se dakle ovog vikenda u pripremnom susretu, a osim Libertasa, Grofovi su dogovorili još nekoliko jakih utakmica. Četiri dana kasnije, u utorak 1. veljače, u Suhopolju će gostovati Koprivnica, dok sljedećeg vikenda imaju u planu dvije pripremne utakmice o kojima ćemo više reći kroz nekoliko dana. Zanimljivo, na teren će u nedjelju u ”žuto-zelenom” dresu istrčati Karlo Pelko, igrač Graničar Bušetine, još jedno potencijalno pojačanje koje bi svoju karijeru moglo nastaviti upravo u Spudićevoj momčadi.

– Karlo nam se pridružio na početku priprema i trenutno je s nama u trenažnom procesu, no ne mogu sa sigurnošću reći hoće li ostati kod nas ili neće. Naravno da bi on bio veliko pojačanje, ali nešto se u ovom konkretnom slučaju pita i Graničar Bušetinu. S nama će odraditi pripreme, zaigrat će u pripremnim utakmicama, a tek ćemo vidjeti hoćemo li papire moći “prebaciti” u Suhopolje- zaključio je Spudić.

Susret između Suhopolja i Libertasa na rasporedu je od 15 sati, dok će dvoboj protiv Koprivnice u utorak započeti dva sata kasnije. Obje utakmice igraju se u Suhopolju.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content