Selekcija M-13 Virka Virovitice prvenstvenu sezonu zaključila pobjedom i porazom

Selekcija M-13 Virka Virovitice, pod vodstvom trenera Antonija Pavlovića, prvo je gostovala kod uvijek nezgodnog protivnika Podravca iz Virja. Sjajno je Virka otvorila susret s nekoliko lijepih prodora Karla Farkaša i Mislava Spajića koji im donose ranu prednost. Tu prednost momčad iz Virovitice nije ispuštala do kraja utakmice. Utakmicu su kontrolirali već prije spomenuti Farkaš te Spajić, a kojima se u drugom poluvremenu pridružio i Ivano Đurasević, dok je u obrani sve pod kontrolom držao Matej Tomašić. Na kraju su Virkasi pobijedili rezultatom 55:37.

Najefikasniji kod Virke bili su Spajić s 22 postignuta koša, prate ga Farkaš i Đurasević s 14, Tomašić je dodao 3 i Mihaljević 2. Osim spomenutih igrača za Virku je još nastupio J. Jurlina.

U posljednjem kolu Virkasi su gostovali kod Radnika iz Križevaca. Ni u njoj uzbuđenja nije nedostajalo. Cijela utakmica je bila dinamična i puna preokreta gdje se na kraju o pobjedniku odlučivalo u produžetku. Domaćini su na kraju, uz sportsku sreću, bili uspješniji rezultatom 56-54. Mladi košarkaši Virka Virovitice dali su sve od sebe i pokazali kako se sa svima mogu nositi.

Za Virku su nastupili: K. Farkaš 11, M. Spajić 15, M. Pakšec 6, I. Đurasević 20, J.Jurlina, M. Tomašić 2, M. Bogojević, M. Kovačević, M.Kovačević. Trener: Antonio Pavlović

Selekcija M 13 Virka Virovitice završila je prvenstveno natjecanje na šestom mjestu na tablici. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content