Siječanj u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica: Očekuje vas pregršt aktivnosti i događanja

S Novom godinom stižu i nove aktivnosti u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica. Aktivnosti će započeti danas (srijeda) u 17 sati, kada će se održati pričaonica i radionica za predškolsku i osnovnoškolsku dob pod nazivom „Sveta tri kralja“. U petak, 7. siječnja, u 18.30 sati počet će 11. susret Kluba mladih „O čitanju i svemu pomalo“.

Ponedjeljak, 10. siječnja s početkom u 17 sati, je ponovo rezerviran za predškolsku i osnovnoškolsku dob te pričaonicu „Snježne priče“.  Također, u srijedu, 12. siječnja s početkom u 17 sati, uz pričaonicu održat će se i kreativna radionica „Ledena kraljica“.

Na odjelu za odrasle u petak, 14. siječnja s početkom u 18 sati posjetite izložbu slika i crteža autora Gorana Kosovića. U subotu 15. siječnja s početkom u 10 sati, za predškolce i osnovnoškolce održat će se kreativna radionica „Dvorac Ledene kraljice“ u suradnji s DND Virovitica. Pričaonica se nastavlja i u ponedjeljak, 17. siječnja s početkom u 17 sati kada je na redu „Zeko i potočić“.

Za tinejdžersku dob rezervirana je srijeda, 19. siječanj, kada će s početkom u 18 sati održati radionica “Besplatni korisni web alati”. U ponedjeljak, 24. siječnja s početkom u 17  sati za osnovnoškolsku i tinejdžersku dob održat će se pričaonica i debatna radionica pod nazivom „Zima kao motiv u pričama“, a u 18 sati započet će 19. susret čitateljskog kluba Odjela za odrasle „Nije bilo slučajno“. U petak, 26. siječnja s početkom u 18 sati za tinejdžere će se održati radionica “Medijska pismenost – stereotipi u medijima“.

Isto tako svaki četvrtak u 10 i 16 sati održava se radionica robotike i programiranja, te u 18 sati su Mali knjižničari, a svaki petak u 19 sati susreće se Dramska skupina. 

(www.icv.hr, ib)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content