U Dnevnom boravku GDCK Virovitica otvorena izložba fotografija: Ivan Selci po šesti put oduševio sve nazočne

Danas (četvrtak) je u Dnevnom boravku Gradskog društva Crvenog križa Virovitica otvorena izložba fotografija Ivana Selcija.

Selci, inače nastavnik tjelesne i zdravstvene kulture u OŠ “August Cesarec” u Špišić Bukovici, od svojih dječačkih dana bavi se fotografijom. Posljednjih desetak godina sudionik je niza skupnih i pojedinačnih izložbi.

Glavni motiv mu je priroda i njezine ‘čarolije’, a njegove fotografije gledateljima uvijek pobude dodatnu ljubav prema prirodi.

– Uvijek nakon nastave, kada dođem kući, sjednem na bicikl i odem u prirodu fotografirati, jer nakon buke u školi to mi dođe kao neko opuštanje. Drago mi je kada imam izložbu, jer tako mogu ljudima pokazati ono što ja radim i volim. Da sam predavač hrvatskog, onda bih više pričao. Kako sam nastavnik tjelesne i zdravstvene kulture, neka o meni govore moje fotografije – rekao je Selci.

Izlozba-5

Samu izložbu otvorila je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Virovitica Željka Grahovac te istaknula kako su izložbe važna aktivnost Dnevnog boravka.

– Ovo je već šesta izložba Ivana Selcija u ovom prostoru i mogu reći da je on naš stalni autor. Drago mi je što ovdje ima izložbu jer su one svakako važne aktivnosti korisnicima Dnevnog boravka – rekla je ravnateljica Grahovac te se zahvalila autoru.

Uz izložene fotografije, Selci je prikazao i dvije prezentacije o prirodi pod nazivom “Taj prekrasan svijet” i “Čarolija jedne kapi”, koje uvijek oduševe stalne korisnike Dnevnog boravka GDCK Virovitica.

Izložba će biti otvorena mjesec dana.

(www.icv.hr, ib, mš, foto: I. Barčan i M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content