U Pejačevićevoj ulici u Virovitici uskoro 46 novih parkirnih mjesta

Uskoro će biti riješen problem parkiranja i zaustavljanja pored Dječjeg vrtića “Cvrčak” u Pejačevićevoj ulici. Gradska tvrtka Poslovni park će kroz investiciju vrijednu oko 800.000 kuna (bez PDV-a) osigurati građanima 46 novih parkirnih mjesta.

Na novom gradilištu postavljeni su rubnjaci te je u tijeku nanošenje kamene podloge. Radove izvodi Kunkić d.o.o.

Buduće parkiralište u Pejačevićevo, uz direktora Poslovnog paka Matiju Mustača, obišao je gradonačelnik Ivica Kirin sa svojom zamjenicom Vlastom Honjek – Golinac.

– U sklopu radova gradi se pristupna cesta, parkiralište, nogostup, rasvjeta i bit će postavljena komunalna oprema. Zbog sigurnosti djece, jedan će pravac biti jednosmjeran i to južni, dok će istočni biti dvosmjeran. Parkirališta uz vrtićku zgradu bit će uzdužna te ćemo time omogućiti nesmetan izlaz stanarima Pejačevićeve 3 – rekao je M. Mustač.

Parking 2

Inače, ova gradska tvrtka je prošle godine kroz investicije i održavanje u grad Viroviticu uložila 2,5 milijuna kuna, a isto toliko u planu je i ove godine. Nakon asfaltiranja parkirališta u Pejačevićevoj, u planu je izgradnja i asfaltiranje parkirališta u Masarykovoj ulici te u Ulici Ljudevita Gaja.

(virovitica.hr, foto: M. Bašić i M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content