Ove subote humanitarna predstava u Kazalištu Virovitica: Sav prihod namijenjen je za stipendiranje studenata umjetničkih akademija s područja VPŽ

Ove subote, 15. siječnja s početkom u 19:30 sati, u Kazalištu Virovitica održat će se predstava “Alabama” Davora Špišića u režiji Darija Harjačeka. Predstava je humanitarnog karaktera u suradnji Kazališta Virovitica i Rotary Cluba Virovitica, a predstavom će se ujedno obilježiti Nagrada hrvatskog glumišta za najbolje umjetničko ostvarenje u drami – glavna ženska uloga koja je pripala Blanki Bart za ulogu majke.

Osim Blanke, u predstavi igraju Goran Koši, Snježana Lančić, Monika Lanšćak, Mijo Pavelko, Goran Vučko i Draško Zidar. Cijena ulaznice iznosi 50,00 kuna, dok je cijena za studente i umirovljenike 30,00 kuna.

Sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za stipendiranje studenata umjetničkih akademija s područja Virovitičko-podravske županije. Ulaznice je moguće rezervirati telefonski na broj 033/721-330, te ih kupiti na blagajni Kazališta Virovitica u vremenu od 9:00 do 13:00 sati radnim danom ,te sat vremena prije početka predstave.

Ulaz je moguć isključivo uz digitalne COVID potvrde. 

(Kazalište Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content