VIDEO Silvijo Buzuk vraća se u Suhopolje nakon gotovo tri godine: Ovako je za Grofove zabijao 2019.

Nakon gotovo tri godine izbivanja Silvijo Buzuk još će jednom obući ”žuto-zelenu” kombinaciju. Prvog dana prijelaznog roka potvrđen je njegov odlazak iz Rezovca, a nova destinacija bit će mu četvrtoligaš Suhopolje.

Buzuk je svoju karijeru započeo u Rezovcu 2007. godine, nastavio ju u milanovačkom Sokolu, a potom i u Virovitici 2011. godine. Gotovo sedam godina Silvijo je bio član i Virovitice gdje je igrao zapaženiju ulogu u svom uzrastu, no 2018. se odlučio za povratak u matični klub. Kratka epizoda u Suhopolju krenula je u veljači 2019., završila u srpnju iste godine, a nakon ”izleta” u Pitomaču vratio se ”kući” te je bio član Rezovca posljednje dvije godine.

Buzuk će, uz povratnike Mikulića i Lončara, biti veliko pojačanje za momčad Samuela Spudića koja želi što prije osigurati ostanak u društvu četvrtoligaša. Grofovi su s pripremama krenuli proteklog vikenda, uskoro se očekuju i prve pripremne utakmice, a do novih uzbuđenja prisjetiti ćemo se jednog pogotka njihovog najnovijeg pojačanja i to upravo dok je igrao u redovima Suhopolja.

Bila je to utakmica polufinala Županijskog nogometnog kupa odigrana na Vegeški između Virovitice i Suhopolja u kojoj je gostujuća momčad upisala pobjedu rezultatom 4:1, a na domaćoj klupi tada je bio današnji strateg Suhopolja. Rok Horaček doveo je Viroviticu u prednost, Buzuk je izjednačio fantastičnim pogotkom početkom drugog dijela, dok su pobjedu Suhopolju osigurali Nikola Menegati, Josip Ivačić i Zdenko Lončarek. Suhopolje te godine nije uspjelo ”uzeti” pehar. U finalu je od njih, u dvije utakmice, bolji bio orahovački Papuk.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Šolc, video: facebook, Nk Suhopolje)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content