Virovitica je danas postala 28. grad u kojem je prisutan Glovo: Evo kako do popusta

Grad vatrenih glazbenika s jednim od najljepših barokno-klasicističkih dvoraca u samom središtu grada, danas je dobio još jedno obilježje – postao je i grad Glovera, Svojim dolaskom u Viroviticu, ova aplikacija koja korisnike povezuje s restoranima, lancima supermarketa i maloprodajnim trgovinama, građanima Virovitice od danas omogućava kupnju bez fizičkog odlaska na prodajno mjesto.

Prepoznatljivi žuti ruksaci koji su već obojali ulice od Zagreba, Osijeka, do Splita i Dubrovnika, od danas počinju krasiti i ulice Virovitice, čime je ova aplikacija za dostavu ostvarila svoju prisutnost u čak 28 hrvatskih gradova.

Kako bi počastio svoje nove korisnike, Glovo je pripremio već tradicionalnu posebnu akciju povodom dolaska u novi grad. Nakon što korisnici preuzmu aplikaciju, potrebno je upisati promotivni kod GLOVOVOLIVIROVITICU, a Glovo će ih počastiti s 50 kuna popusta – 25 kuna za prvu narudžbu i 25 kuna za drugu.

– Uvijek težimo tome da svojim korisnicima omogućimo brzu i kvalitetnu uslugu te pristup bilo čemu što im u određenom trenutku treba, sve u suradnji s lokalnim partnerima. Taj cilj danas počinjemo ostvarivati i u Viroviticu – poručili su iz Glovo Hrvatska.

Glovo je jedna od prvih aplikacija za dostavu više kategorija proizvoda i jedna od vodećih svjetskih platformi za dostavu. Osnovan u Barceloni 2015. godine, Glovo posluje u Jugozapadnoj Europi, Istočnoj Europi i Subsaharskoj Africi. Aplikacija povezuje korisnike s restoranima, lancima supermarketa i maloprodajnim trgovinama. Također, uključuje kategoriju „bilo što“ koja korisnicima omogućava da naruče što god žele u svom gradu.

Za više informacija o Glovu posjetite: http://about.glovo.com/en/

(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content