Zoran Marčetić okupio momčad, našički trećeligaš NAŠK počeo s pripremama za proljetni dio prvenstva

Našički trećeligaš NAŠK pod ‘palicom’ trenera Zorana Marčetića počeo je s pripremama za proljetni dio prvenstva 3. HNL Istok. Većinu treninga u pripremnom razdoblju odrađivat će na travnjacima okolnih ‘prijateljskih’ klubova. Što se tiče igračkog kadra, za sada nema ni odlazaka ni dolazaka.

Podsjetimo, Našičani su jesenski dio sezone završili na pretposljednjem, 17. mjestu s 12 bodova u 17 odigranih utakmica. Slavonac iz Bukovlja jedina je slabije plasirana momčad, nalazi se na samom začelju s bodom manje od NAŠK-a.

Našička momčad postigla je dosad 19, a primila 34 pogotka. Najbolji strijelac kluba u jesenskom dijelu bio je Mohamed Rayane Matar s četiri pogotka. U proljetnom dijelu cilj je svakako podići razinu igre te poboljšati plasman na ligaškoj ljestvici.

Do početka drugog dijela sezone odigrat će pet pripremnih utakmica, a prva je na rasporedu ove subote, 22. siječnja, kada će snage odmjeriti s juniorima hrvatskog prvoligaša Osijeka. Iduća utakmica planirana je 29. siječnja (Ravnice Zagreb), zatim slijede susreti protiv Vardarca (5. veljače), Maksimira (12. veljače) i Marsonije (19. veljače).

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content