1. HRL U-14 REGIJA 2-2 Slatina i Orahovica upisale uvjerljive pobjedu u odgođenim susretima 5. kola protiv Petrijevaca

Jučer su u dvorani Srednje škole Marka Marulića u Slatini odigrani zaostali susreti 5. kola 1. HRL U-14. Mlade rukometašice Slatine i Orahovice dočekale su tako Petrijevce, devetoplasiranu ekipu na prvenstvenoj ljestvici koja je u dosadašnjem dijelu sezone upisala jednu pobjedu. Očekivano, oba predstavnika Virovitičko-podravske županije došla su do pobjede, a u prilog tome išao je podatak da su gošće u Slatinu doputovale sa samo deset igračica.

Orahovicu je do slavlja predvodila Lea Kolar s deset postignutih pogodaka, no ekipa Petrijevaca vrlo se dobro držala u prvom poluvremenu kada se nisu našle u minusu većem od četiri zgoditka. Orahovica je pak u drugom poluvremenu ”dodala” gas tako da su susret privele kraju s devet golova viška.

Orahovica: Lana Potalec, Ema Zeman, Petra Erceg, Ivna Maričić, Eni Poljak, Lara Petin, Tena Boljkovac 1, Lana Belobradić, Lucija Cigler, Lea Kolar 10, Arta Čočaj 4, Lucija Mataija, Ines Poljak 1, Arijana Čočaj, trenerica: Andrijana Rukavina.

Slatina je svoj susret otvorila serijom 5:0, a do poluvremena ta je prednost narasla na visokih 12 pogodaka razlike. Tena Jurlina i Simona Srnović bile su najefikasnije igračice u redovima domaće momčadi s 17 odnosno 10 pogodaka, a konačan rezultat utakmice glasio je 34:7.

Slatina: Ana Sejkora, Larisa Kastaneti, Ana Vorgić 2, Lea Budimir, Mirna Grgurić, Marta Mikolić 1, Marta Dušak, Gabrijela Pavlović, Vanessa Smolčić, Viktorija Smolčić, Katja Košćak, Simona Srnović 10, Iva Ćosić 2, Mihaela Sabo 2, Tena Jurlina 17, trener: Slobodan Filipović.

Slatina se nakon devet odigranih utakmica nalazi na četvrtom mjestu s 12 osvojenih bodova, šest manje od vodećeg Broda, dok je Orahovica na sedmom mjestu s osam osvojenih bodova.

tablica 13

(www.icv.hr, mra, foto: facebook, ŽRK Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content