2. HMNL ISTOK Slatina sa šest pogodaka ‘potopila’ Brod: U listu strijelaca upisalo se šest različitih igrača

U 16. kolu 2. hrvatske malonogometne lige Istok, momčad Slatine na svom je terenu sportske dvorane Srednje škole Marka Marulića svladala Brod 035 rezultatom 6:2.

U prvom dijelu Slatinčani su postigli tri pogotka. Strijelci su bili Ivan Stjepić u desetoj, Toni Hudoletnjak u 11. i Dominik Nikšić u 19. minuti.

U nastavku su se gosti iz Slavonskog Broda razbudili i s dva zgoditka Matea Marčetića u 22. i Domagoja Đurkovića u 29. minuti ozbiljno zaprijetili domaćoj momčadi, međutim, u posljednje četiri minute domaći igrači osigurali su sigurnu pobjedu. Strijelci su bili Dorian Bogati u 37. minuti, Hrvoje Čović u 39. i Ante Vicić u posljednjoj minuti utakmice.

Momčad Slatine s 19 osvojenih bodova nalazi se na šestom mjestu ligaške ljestvice. U idućem kolu Slatina ponovno igra na svom terenu. U goste dolazi momčad Male Mljekare.

Slatina: Dominik Nikšić, Hrvoje Čović, Dominik Bogati, Dorian Bogati, Mario Jozić, Ivica Tropšek, Ivan Stjepić, Florijan Rupčić, Ante Vicić, Mateo Novaković, Patrik Turković, Boris Bihar, Tomislav Vukovski i Toni Hudoletnjak. Trener: Nikola Miščević.

Više o samoj utakmici možete pročitati OVDJE.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content