Crvena jabuka u Našicama okupila raspjevano mnoštvo i oduševila starim dobro poznatim hitovima

Ruke u zraku, glasno pjevanje, hit za hitom i broj okupljenih zaljubljenika kultnog benda Crvene jabuke govori koliko je poklon Grada Našica i Turističke zajednice grada Našica povodom Valentinova bio dobar. U trosatnom koncertu održanom u subotu, 12. veljače, uživali su svi – i mladi i stari.

Grad Našice prošlu je godinu završio izvanrednim i nikad ljepšim Adventom, a 2022. ‘počeo’ manifestacijom “Večer vina u Perivoju” i koncertom Crvene jabuke. Sve je to uvod, i kako kaže gradonačelnik Krešimir Kašuba, početak promidžbe Našica kao novog turističkog potencijala.

-Nakon Adventa, nakon Večeri vina u Perivoju, ovo je nastavak promidžbe Grada Našica s poznatom Crvenom jabukom za Dan zaljubljenih, Valentinova. Poklon našim sugrađankama i sugrađanima, no ne samo njima nego i šire, jer ovi događaji prelaze područje regionalnog. Izuzetno sam zadovoljan i vremenskim uvjetima i atmosferom. Svima nam je ovaj koncert bio važan, pogotovo u ovom teškom vremenu, da budemo zajedno, pokažemo zajedništvo i ono što je meni važno da promičemo naš grad – rekao je gradonačelnik Kašuba.

DSC 9172 Custom
foto: nasice.com

Ekipa Crvene jabuke nije prvi puta na području Našica, pa im je to bio dodatan poticaj da publici daju ono najbolje što znaju. Iako je slaba kišica pokušala omesti posjetitelje, svi su je otjerali zapjevavši u glas “Bježi kišo s prozora”. Bend koji je na vrhu dugih 35 godina, a pjesmama su obilježili mladost mnogih generacija ni ovog puta nije razočarao, naprotiv oduševio je.

-Mi smo uvijek zadovoljni publikom, mi smo normalni ljudi. Mi publici uvijek dajemo sve što možemo u datom trenutku, a publika daje nama zadnjih 40 godina. Nije to zadovoljština moja ili njihova, muzika je sastavni dio života. Grad se ne mjeri po broju stanovnika, je li mali ili veliki. Može biti grad od dvije kuće, ako imaš srce, dušu, a ovaj jug Europe ima najveću dušu – rekao je Žera iz Crvene jabuke.

DSC 9201 Custom
foto: nasice.com

Turistička ponuda grada Našica bit će sve bogatija, a svakog će se mjeseca održati minimalno jedan veliki događaj, koncert, manifestacija ili nešto treće.

-Nakon Večeri vina u Perivoju koje smo održali u siječnju, Grad Našice je poklonio povodom Dana zaljubljenih, Našičanima, ali i svim posjetiteljima koncert Crvene jabuke za sve generacije. Zadovoljni smo broje posjetitelja, publika je rasplesana i raspjevana, uspjeli smo ih razveseliti. Ovo svakako nije kraj pripremamo nešto novo, što u Našicama još nije održano. U travnju ćemo organizirati manifestaciju Našička viteška priča, no o tome više uskoro – rekla je Ines Resler, predsjednica Povjerenstva za turizam i manifestacije Grada Našica.

(www.icv.hr, ić, nasice.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content