Detalji tragedije na đakovačkoj obilaznici: Stradali 23-godišnjak nije se zaustavio na znak “stop”, smrtno stradao i 18-godišnjak

Na obilaznici kod Đakova, na raskrižju Dragotin – D7, u nedjelju, 13. veljače došlo je do sudara tri osobna automobila. U prometnoj nesreći stradale su dvije osobe, a nekoliko ih je ozlijeđeno.

Policijsko priopćenje prenosimo u cijelosti:

-Jučer, 13. veljače, oko 19,40 sati, 23-godišnji hrvatski državljanin upravljao je osobnim automobilom i kretao se županijskom cestom ŽC-4292 iz smjera mjesta Dragotin u smjeru Đakova.

Dolaskom do križanja s državnom cestom D7 (đakovačka obilaznica), koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, 23-godišnjak nije zaustavio automobil na znak “Stop” te je nastavio kretanje kroz križanje bez zaustavljanja.

U tom trenutku cestom s prednošću prolaza kretao se automobil iz smjera Piškorevaca u smjeru Osijeka, kojim je upravljao 19-godišnjak te svojim prednjim dijelom udario u desnu bočnu stranu vozila 23-godišnjaka, nakon čega su oba vozila nastavila nekontrolirano kretanje i udarila u osobni automobil koji se zaustavio na znaku “Stop”.

U prometnoj nesreći smrtno su stradali 23-godišnjak i 18-godišnjak, 23-godišnjak je zadobio ozljede opasne po život, 19-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede, dok su dva 20-godišnjaka i jedan 21-godišnjak lako tjelesno ozlijeđeni – izvijestili su iz Policijske postaje Đakovo čiji su službenici obavili očevid na mjestu prometne nesreće.

Pomoć unesrećenima pružili su djelatnici Hitne medicinske pomoći Đakovo i vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasno društva iz Đakova.

Kriminalističko istraživanje ove teške prometne nesreće se nastavlja.

(www.icv.hr, tj)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content