Doznajte rezultate i strijelce pripremnih utakmica odigranih proteklog vikenda

Županijski nogometni ligaši nastavili su proteklog vikenda s odigravanjem pripremnih utakmica. U nastavku vam donosimo rezultate i strijelce odigranih susreta.

Zanimljivu utakmicu u Zdencima odigrali su domaći županijski prvoligaš Sloga i četvrtoligaš Pitomača. Gosti su opravdali ulogu favorita i na kraju slavili rezultatom 4:1. Uz jedan autogol domaćina, u listu strijelaca momčadi trenera Ivana Presečana dvaput se upisao Karlo Jakupec, a jednom Marko Matančić. Jedini domaći pogodak djelo je iskusnog Milana Prlića.

U Kapeli Dvoru domaći županijski drugoligaš Dinamo s 3:1 svladao je drugoplasiranu momčad 1. ŽNL, Voćin. Gostujuću mrežu načeo je Mihael Martelo. Na 2:0 povećao je Mato Iličić. U drugom dijelu, svojim drugim pogotkom, Mato Iličić povećao je domaću prednost na 3:0. Gosti su smanjili na 3:1, kada je Hrvoje Čović iskoristio odličan ubačaj Gorana Vicića. U gostujućim redovima nedostajalo je nekoliko standardnih prvotimaca.

Vodeća momčad 2. ŽNL Zapad, Lukač 05, na svom terenu s 4:1 bio je bolji od županijskog prvoligaša Podgorja. Pogotke za domaću momčad postigli su Valentino Pavlak, Mateo Nemčec, Matija Tomšić i Ivan Mareković, dok je jedini strijelac u gostujućim redovima bio Marino Grizelj. Gostujući trener Vladimir Antunović u tom susretu nije mogao računati na šest svojih standardnih prvotimaca.

Sladojevačka Slavonija s visokih 6:0 pobijedila je na gostovanju u Grabiću istoimenog domaćina. Tri pogotka postigao je Mateo Novaković, a po jednom su domaću mrežu pogodili Patrik Fotez, Igor Dunković i Tin Vencl.

Jesenski prvak 1. ŽNL, Podravac iz Sopja, poražen je na gostovanju u Varaždinu od domaćeg ligaša Slobode 3:2. Oba zgoditka sa sopjansku momčad postigao je Josip Zajček.

Mikleuš je na svom terenu svladao prve ‘susjede’, Mladost iz Čačinaca s uvjerljivih 4:0. Dva pogotka za domaće postigao je Danko Šimunić, a po jednom su gostujuću mrežu pogodili Josip Jančić i Renato Matota.

U ogledu, također dva susjeda, na terenu Sportskog centra TVIN, županijski drugoligaš Sokol iz Milanovca poveo je 1:0 zgoditkom Ivana Štuleca. Pet minuta prije kraja susreta poravnao je najiskusniji igrač domaćeg No Limita, Tomislav Filipović.

Županijski prvoligaš Borova na svom je terenu remizirao s Hajdukom iz Hercegovca. Konačan rezultat 3:3. Strijelci za Borovu bili su Zdenko Slipčević, Dominik Hodak i Mateo Gegić.

U Terezinom Polju snage su odmjerili domaći županijski drugoligaš Drava i županijski trećeligaš Sloga iz Dugog Sela. Domaćin je poveo 2:0 zgodicima Karla Mlinarića i Tonija Margetića. S dva pogotka Igora Praje gosti se ‘vraćaju’ u susret, a ubrzo dolaze i do potpunog preokreta. Strijelac trećeg pogotka bio je Ronald Jagica. Za 3:3 bio je precizan s bijele točke Antonio Paulović, ali gosti postižu još jedan pogodak i dolaze do konačne pobjede (4:3). Strijelac je ovog puta bio Luka Podnar.

Županijski drugoligaš DOŠK iz Dolaca odigrao je u dva dana dvije pripremne utakmice i upisao dvije pobjede. U prvom susretu, na gostovanju u Breziku, Dolčani su slavili s konačnih 4:3. Trostruki strijelac bio je Matija Zeman, dok je jednom domaću mrežu pogodio Domagoj Šteger. U drugom susretu, odigranom u nedjelju, DOŠK je slavio s visokih 6:1, ponovno na gostovanju, ovog puta kod Hajduka u Krčeniku. Uz jedan autogol domaćina, u listu strijelaca momčadi trenera Mirka Milolože upisali su se Matija Zeman, Marijan Velić, Ivan Mroz, Ivica Šalković i Domagoj Šteger.

(www.icv.hr, mš, ts, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content