EHF EUROPA LIGA Evo gdje gledati susret NEXE – PAUC: Našičani bi se pobjedom učvrstili među vodeće momčadi skupine C

Ovu sezonu u grupnoj fazi EHF Europa lige našički NEXE otvorio je pobjedom 30:29 na gostovanju kod PAUC-a u francuskom Aix-en-Provenceu.

Pred početak natjecanja mnogi su PAUC vidjeli kao jednog od favorita skupine, međutim, nakon šest odigranih kola francuska momčad se nalazi na samom začelju skupine sa samo jednim osvojenim bodom.

– To je ekipa koja sigurno vrijedi puno više i čeka nas vrlo težak posao u Našicama, ali sigurno da idemo prema toj utakmici s puno optimizma. PAUC ima vrlo dobre igrače i mogu biti vrlo nezgodna ekipa. Igramo na svom terenu i ovim putem pozivam sve naše navijače, ali i sve ljude koji vole rukomet, da dođu na utakmicu, da nas podrže i budu naš osmi igrač – između ostalog, u najavi susreta izjavio je trener NEXE-a Branko Tamše.

Ovu godinu Našičani su započeli s tri pobjede u tri različita natjecanja: Paket 24 Premijer ligi, Kupu Hrvatske i SEHA Gazprom ligi, a bilo bi lijepo da se pobjednički niz nastavi i u EHF Europa ligi.

Utakmica se igra danas (utorak) u 18 sati i 45 minuta u sportskoj dvorani Osnovne škole kralja Tomislava u Našicama. Susret možete gledati u izravnom prijenosu na kanalu ARENASPORT 2.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content