Ideje za poklon koji će vaša najdraža osoba pamtiti

O ne, petak je, a u nedjelju vam je godišnjica. Imamo par prijedloga kako se izvući iz te gabule. Pokloni koje ćemo predložiti prigodni su za godišnjice, rođendane i blagdansko vrijeme. Mi ćemo vam dati generalne ideje za poklone zbog kojih će se vaša polovica osjećati posebno i pamtiti poklon, a predložiti ćemo i poklone s kojima ne možete promašiti.

1. Foto album/slagalica od zajedničke slike

U današnje vrijeme svi fotografije drže na telefonima, no ipak je lijepo imati stvarne fotografije koju zajedno možete pregledati. Ako želite pokazati svojoj polovici koliko ju volite, razmislite o sastavljanju fotoalbuma sa slikama koje su zabilježile vaše najbolje zajedničke trenutke. Ako želite učiniti nešto malo drugačije od albuma s fotografijama, možete uzeti zajedničku fotografiju i odnijeti je u neku od grafičkih firmi koja će vam od te fotografije napraviti slagalicu, koju onda kasnije možete složiti zajedno.

2. Romantični vikend

Ovo je uvijek dobra ideja, idite zajedno u grad koji ste htjeli posjetiti. Možete na produljeni vikend na obalu. Sjednite u automobil i samo krenite. Uvijek se može naći neki last minute aranžman ako ne planirate previše unaprijed.

3. Dar iskustva

Ok, ne možete otići na cijeli vikend, probajte otići zajedno barem na neko događanje, ili učinite nešto adrenalinski: provozajte quadovima ili skočite iz padobrana. Gastro poklon isto nije loš: idite na večeru u restoran sa michelinovom zvijezdicom ili neki profinjeni dobro ocijenjeni restoran. Možete obići i neko seosko gospodarstvo ili opg koji za vikend imaju razne aranžmane.

4. Organizirajte party iznenađenja

Tko ne voli tulum na kojem su im svi nabolji prijatelji? Ovo može biti budget friendly verzija poklona.

Ako i dalje nemate ideje možete pročitati prijašnje prijedloge.

Bonus ideje za poklone kada više nemate ideja:

Kad niste sigurni što bi priuštili drugoj polovici, a ta osoba voli kampirati ili jednostavno voli uživati u prirodi preporučamo ovaj set za preživljavanje u divljini koji ima čak 60 pojedinačnih dijelova, a cijena nije toliko strašna, VIDI OVDJE.

Ono s čim nikada ne možete promašiti je nakit. Naušnice, narukvice, ogrlice, čak i satovi bolja polovica će biti presretna. Heta.hr ima česte popuste, a izbor je nevjerojatan. VIDI OVDJE.

Inače na platformi Mancave.hr, muškom brlogu, portalu na kojoj skupina entuzijasta piše o muškim temama i interesima, nude se  ‘čiste, ‘filtrirane’ i praktične informacije te sadržaj lišen politike i ideologije.

Također, prenose se sadržajni, jezgroviti i informativni komentari domaćih i stranih poslovnjaka, nezavisnih stručnjaka i intelektualaca jer smatraju da u medijskom prostoru, pogotovo onom online, vlada deficit takvih tekstova. Kultura, tehnologija, auti, sportska i društvena kritika, putovanja, zabava, gastronomija i osobne financije su samo neka od područja o kojima se piše na način koji ima otklon od trenutno prihvaćene medijske forme.

(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content