KINO PARK Ovog vikenda pogledajte avanturistički spektakl “Uncharted” i animirani film “Medo sa sjevera 3: Kraljevska avantura”

Ovog vikenda Kino Park donosi vam dvije zanimljive projekcije. U subotu, 19. veljače, u 19 sati na rasporedu je avanturistički spektakl “Uncharted”, a u nedjelju, 20. veljače, u 17 sati možete pogledati animirani film “Medo sa sjevera 3: Kraljevska avantura” sinkroniziran na hrvatski.

UNCHARTED

Izvorno ime: Uncharted

Redatelj: Ruben Fleischer

Žanr: akcija, avantura

Uloge: Tom Holland, Mark Wahlberg, Sophia Ali, Tati Gabrielle, Antonio Banderas

Godina: 2022.

Država: SAD

Sadržaj filma: U filmu Uncharted upoznajemo Nathana Drakea (Tom Holland) tijekom njegove prvu avanture u potrazi za blagom s dosjetljivim partnerom Victorom “Sullyjem” Sullivanom (Mark Wahlberg). Inspiriran hvaljenom serijom videoigara, ovaj akcijsko-avanturistički spektakl čija se radnja događa širom cijelog svijeta prati Natea i Sullyja dok se upuštaju u opasnu potragu za “najvećim blagom koje nikada nije pronađeno”, također prateći tragove koji bi mogli dovesti do Nateovog davno izgubljenog brata.

MEDO SA SJEVERA 3: KRALJEVSKA AVANTURA – SINK

Izvorno ime: Norm of the North: King Sized Adventure

Redatelj: Tim Maltby

Žanr: animirani

Uloge: Saša Buneta, Hrvoje Klobučar, Domagoj Janković, Mario Valentić, Marko Ožbolt

Trajanje filma: 90 min

Godina: 2019.

Država: SAD

Sadržaj filma: Jin i Dexter, bivši partneri koji obnavljaju i sakupljaju kineske antikvitete, u sukobu su nakon što Jin sazna da je Dexter krao i prodavao drevne antikvitete iz muzeja. Norm obeća vratiti najcjenjeniju kinesku starinu, a u tome će mu pomoći njegovi prijatelji s kojima kreće u novu avanturu u Peking. Norm čini sve što treba, kako bi održao svoje obećanje, čak i ako to znači skakanje po planinama i suprotstavljanje nemilosrdnom arheologu.

(Kino PARK)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content