KINO PARK Ovog vikenda pogledajte detektivski film “Smrt na Nilu” i animirani “Obitelj Addams 2: Izlet”

Ovog vikenda Kino Park donosi vam dvije zanimljive projekcije. U subotu, 26. veljače, u 19 sati na rasporedu je detektivski film “Smrt na Nilu”, a u nedjelju, 27. veljače, u 17 sati možete pogledati animirani film “Obitelj Addams 2: Izlet” sinkroniziran na hrvatski.

SMRT NA NILU

Izvorno ime: Death on the Nile

Redatelj: Kenneth Branagh

Žanr: misterija, drama

Uloge: Kenneth Branagh, Gal Gadot, Armie Hammer

Trajanje filma: 127 min

Godina: 2020.

Država: SAD

Sadržaj filma: Mlada, bogata i lijepa Linnet Ridgeway ima gotovo sve. Ono što nema, uzme. Na primjer, zaručnika svoje najbolje prijateljice Jackie. Kad se Linnet i njezin novi dragi otpute na medeni mjesec krstareći Nilom, ništa ne može sačuvati Jackie od njezinih demona. I nitko – čak ni čuveni detektiv Hercule Poirot – ne može spriječiti zločin iz strasti.

OBITELJ ADDAMS 2: IZLET – SINK

Izvorno ime: The Addams Family 2

Redatelj: Greg Tiernan, Laura Brousseau

Žanr: animirani

Uloge: Ozren Grabarić, Jasna Bilušić, Klara Uglešić, Noa Zelenko, Dražen Bratulić

Trajanje filma: 93 minute

Godina: 2021.

Država: SAD

Sadržaj filma: U prvom filmu prognani iz svoga grada, mladi bračni par Gomez i Morticia Addams sele u napuštenu ludnicu u New Jerseyju. Okruženi močvarom, sigurni i skriveni maglom na vrhu planine, osnuju obitelj. Trinaest godina njihova kći Wednesday ispituje svoju majku o svijetu izvan njihovog doma, no zabrinuta Morticia svaku njezinu znatiželju prekine strahujući od ponovnog prognanstva. Wednesday se pobuni i obitelj Addams se spusti u mali grad. Dočekani su s gađenjem i strahom i pitanje je vremena kada će se građani htjeti riješiti ove čudne obitelji. No, na kraju svih peripetija sve sretno završi i građani ih prihvate u svoj grad shvativši da su svi zapravo malo čudni. U novom nastavku priče obitelj Addams je prihvaćena od strane svojih sugrađana i žive sretno iznad močvare. Pugsley i Wednesday su u godinama kada je djeci zadnja stvar na pameti družiti se s svojom roditeljima, no Gomez ima rješenje – obitelj Addams odlazi na obiteljski odmor!

(Kino PARK)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content