KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte animirani film “Moja čudovišna obitelj 2” i znanstveno-fantastični spektakl “Moonfall”

Kino Slatina vam i ovog vikenda donosi odlične naslove!

MOJA ČUDOVIŠNA OBITELJ 2 – SINK
-animirani

Petak, 04.02. u 18:00
Subota, 05.02. u 18:00
Nedjelja, 06.02. u 18:00

Godinu dana nakon njihove čudovišne avanture, obitelj Wishbone ponovno živi svojim normalnim, ljudskim životima, koji su ispunjeni svim uobičajenim svađama, stresovima i svakodnevnim ludilom koje obiteljski život nosi. Iznenadni susret s Milom Starr označava početak nove avanture zbog koje svi njihovi normalni problemi nestaju. Kako bi oslobodili Babu Jagu i Renfielda iz kandži Lovca na čudovišta, obitelj Wishbone se ponovno pretvara u vampira, Frankensteinovo čudovište, mumiju i vukodlaka. Zajedno sa svoja tri kućna ljubimca, naša obitelj ponovno proputuje cijeli svijet kako bi spasila svoje prijatelje, stekla nova čudovišna poznanstva i konačno shvatila da nitko nije savršen – i kako čak i oni s manama mogu pronaći sreću.

Cijena ulaznice: 20 kuna

MOONFALL
-SF, akcija

Petak, 04.02. u 20:00
Subota, 05.02. u 20:00
Nedjelja, 06.02. u 20:00

Tajanstvena sila izbacuje Mjesec iz Zemljine orbite i šalje ga ravno u sudar sa životom kakav poznajemo. Svega nekoliko tjedana prije udara i sa svijetom na rubu uništenja, izvršna direktorica NASA-e i bivša astronautkinja Jo Fowler (Halle Berry) uvjerena je da ima ključ spasa. Bivši kolega astronaut, Brian Harper (Patrick Wilson) i teoretičar zavjere K.C. Houseman (John Bradley) jedini su koji joj vjeruju. Ovi će heroji krenuti u nemoguću posljednju misiju u svemir, ali tamo otkrivaju da naš Mjesec nije baš ono što mislimo da jest.

Cijena ulaznice: 25 kuna

(POU Slatina)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content