Lukač 05 preokretom do pobjede na Školskom vrtu

Jučer su (četvrtak) dva najjača kluba s područja općine Lukač, Bratstvo i Lukač 05, u večernjem terminu na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju odigrali pripremnu utakmicu.

Utakmica je bila puna tempa i žustrine, iskusnija gostujuća momčad imala je više prilika za zgoditke, međutim, igrači Bratstva su prvi došli do pogotka. Sredinom prvog dijela Bruno Topolovčan iskoristio je odličnu loptu Matea Ivoša i doveo domaću momčad u prednost. 

U posljednjoj dionici prvog dijela iskusni Tomislav Škvarić uspio je svladati domaćeg čuvara mreže Viljevca poravnavši na 1:1.

U drugom dijelu nastavilo se s otvorenom igrom, obje momčadi imale su nekoliko izglednih prilika za zgoditke, ali su vratari Novosel i Viljevac bili uspješniji ili su nakon atraktivnih poteza napadači pogodili okvir vrata. S domaće strane okvir je pogodio Ronaldo Meszeš, a u gostujućim redovima Roberto Meseš.

Pitanje pobjednika riješio je nekoliko minuta prije kraja svojim pogotkom Josip Šoštar.

-Odlična trening utakmica s punu nadmudrivanja u kojoj smo došli do zaslužene pobjede- svoje viđenje iznio je trener Lukača 05 Miroslav Čor.

U domaćim redovima bili su zadovoljni određenim segmentima igre.

– Za razliku od dosadašnjih pripremnih utakmice zadovoljan sam obrambenim dijelom, dok se u napadačkom segmentu ovog puta nismo iskazali. Očekujem da će se do početka natjecanja sve posložiti- rezimirao je trener Bratstva Elvis Vinak.

U subotu 26. veljače u 18 sati Bratstvo na Školskom vrtu igra s Orešcem, dok Lukač 05 u nedjelju 27. veljače u 14 sati gostuje u Prugovcu kod istoimene momčadi.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content