Mario Ripli i dalje na čelu Hrvatskog planinarskog društva “Papuk”

Od 14. do 22. veljače online se održavala izvještajna i izborna sjednica Skupštine Hrvatskog planinarskog društva „Papuk“ iz Virovitice na kojoj su prihvaćene sve odluke predloženog dnevnog reda izvještajne sjednice te su izabrana nova tijela Društva u mandatu 2022. – 2026.

Za predsjednika Hrvatskog planinarskog društva „Papuk“ izabran je novi „stari“ predsjednik Mario Ripli, dopredsjednik je Goran Mičić, tajnica Svjetlana Bardić, blagajnica Marija Vorkapić te članovi Izvršnog odbora Sanja Hečimović, Mario Ramljak, Zvjezdana Bojtor, Dunja Doppler i Kristijan Paljar.

Za članove Nadzornog odbora izabrani su predsjednica Gabrijela Gorinšek Halužan te članovi Milan Gosler i Matija Gosler.

Za članove Suda časti izabrani su predsjednik Zlatko Pleško, članovi Branko Počić, Franjo Lazić, Ankica Husnjak i Mirjana Vecko.

Predsjednik Mario Ripli zahvalio je na radu svim dosadašnjim članovima, posebno onima koji su činili radna tijela Društva, kao i svim članovima koji su svojim zalaganjem pridonijeli razvoju planinarstva grada Virovitice i Virovitičko-podravske županije.

(www.icv.hr, HPD Papuk)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content