Marko Markotić i Marijan Patača novi igrači Papuka: U pripremnoj utakmici pobjeda protiv Zrinskog iz Nove Bukovice

Nogometaši orahovačkog Papuka završili su zimske pripreme za nadolazeći nastavak natjecanja u 3. HNL Sjever, a složena je i igračka križaljka. Papuk je ove zime uspio dovesti dva pojačanja. U klub su stigli 29-godišnji Marko Markotić iz Nogometnog kluba Đurđenovac te Marijan Patača iz osječke Akademije Krpan/Babić.

Iskusni Markotić je po vokaciji zadnji vezni ili stoper.

-To sam najčešće igrao i tu se najbolje snalazim. Došao sam u klub s velikom tradicijom i jako se dobro poznajem s trenerom Pavličićem tako da mislim da ću se vrlo brzo uklopiti i pomoći Papuku da ostvari što više bodova u nastavku 3. HNL Sjever – rekao je Marko.

Marijan Patača je također vezni igrač, 19. godišnjak koji puno obećava.

-U Papuku sam odlično dočekan, radi se o jako dobroj momčadi i koliko sam vidio odličnoj klapi. Jedva čekam prve prvenstvene oglede – rekao je Patača koji je u posljednjoj utakmici, generalki jučer (utorak) protiv Zrinskog iz Nove Bukovice postigao dva pogotka za svoju novu momčad.

Protiv Zrinskog je efikasan bio i Petar Špoljarić i to hat-trickom, što puno znači za Papuk jer nakon privremenog odlaska Miroslava Rukavine, Orahovčanima će trebati rasni strijelac, a Petar to zasigurno jest.

Prvo kolo nastavka 3. HNL Sjever Papuku donosi ogled kod starog znanca, Podravca u Virju, gdje će Orahovčani tražiti prve ovogodišnje bodove.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content