NK Standard iz Nove Šarovke održao redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Jučer (subota) je u novoobnovljenim prostorima Mjesnog doma u Novoj Šarovki održana je redovna godišnja izvještajna skupština Nogometnog kluba Standard iz Nove Šarovke.

Predsjednik Standarda Željko Janečić izložio je nazočnima izvješće o radu te financijsko izvješće za 2021. godinu, kao i plan rada za 2022. godinu i financijski plan za isto razdoblje.

Rad i postignuća selekcija Nk Standarda iznijeli su treneri seniora i veterana, uz napomenu da obje ekipe imaju puno veći potencijal od trenutnog stanja na tablici. Idućeg vikenda veterani Standarda nastupaju na državnom natjecanju u Belom Manastiru koje će im poslužiti kao priprema za nadolazeću proljetnu polusezonu.

Od gostiju na skupštini su nazočili predsjednik Nk Podravc Sopje Alen Granjaš i predsjednik Nk Dinamo Josipovo Dinko Brezec.

Na kraju skupštine nazočnima se obratio se načelnik Općine Sopje Berislav Androš te izrazio zadovoljstvo što se obećanje sa prethodne skupštine ispunilo, pa se ova skupština održala u sportskom kompleksu čija je obnova s opremanjem koštala oko 2,2 milijuna kuna. Čestitao je na polučenim rezultatima, te zahvalio na dosadašnjoj suradnji za koju, rekao je, ne sumnja da će se nastaviti i u budućnosti.

Predsjednik Nogometnog kluba Standard Nova Šarovka Željko Janečić zahvalio se svima na dolasku, zahvalu je uputio i svim ljudima dobre volje koji pomažu klub.

(www.icv.hr, adf, ba, foto: Nk Standard)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content