Pripremne utakmice: Pobjede Borove, Gradine i Lukača 05

Iznenadni snijeg odgodio je veći dio planiranih pripremnih nogometnih utakmica koje su trebale biti odigrane jučer (nedjelja), no nekoliko njih ipak je odigrano.

Dinamo je u Kapeli Dvoru, nakon Voćina, ugostio još jednu momčad iz 1. županijske lige Borovu. Gosti su se pokazali kao čvršća i kompaktnija momčad, ali prvu priliku je ipak imao najagilniji domaći igrač Mirko Iličić. Gostujući vratar Mihael Solar sjajno je intervenirao u toj prilici tako da promjene rezultata u tom trenutku nije bilo. U 30. minuti dosuđen je slobodni udarac za gostujuću momčad, loptu je uzeo Dominik Hodak i neobranjivo pogodio domaću mrežu za 0:1. Pet minuta prije odlaska na odmor poravnao je Marko Kasumović ubacivši loptu u mrežu s nekoliko metara. 

U drugom dijelu dugo se igralo međusobno otvoreno, bez promjene rezultata, a u posljednjih dvadesetak minuta riješeno je pitanje pobjednika. Prvo je dva zgoditka postigao najubojitiji gostujući igrač Darko Obžetić, da bio gostujuću pobjedu od 4:1 u posljednjoj minuti potvrdio Matija Huber.

-Ovo je bila posljednja provjera pred kup, a obostrano je bio dobrih prilika. Mi još  provjeravamo neke pozicije, utakmica se pokazala jako dobrom, zadovoljan sam angažmanom, voljom i htjenjem igrača i u momčadi se osjeti želja za pobjedama- nakon utakmice nam je izjavio trener Borove Stipe Rebić.

U Gradini je domaći županijski prvoligaš bio je bolji od momčadi iz 2. županijske lige Zapad, Drave iz Terezinog Polja 1:0. jedini zgoditak za domaću momčad postigao je Hrvoje Juhas. Domaća momčad propustila je još nekoliko izglednih prilika za zgoditke.

Vodeća momčad 2. županijske lige Zapad, Lukač 05, gostovala je u susjednoj Koprivničko–križevačkoj županiji kod drugoplasirane momčad tamošnje 2. županijske lige, Prugovca. Gosti iz Lukača poveli su 3:0 zgodicima Roberta Meseša, Matea Nemčeca i Ivana Topića, a u nastavku je domaća momčad uspjela smanjiti na konačnih 3:2.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content