Sopjanski Podravac u Kalinovcu ”napunio” domaću mrežu: Lukač 05 remizirao u Mikleušu, Papuk s 3:2 slavio protiv Jedinstva iz Donjeg Miholjca

Nogometaši Podravca iz Sopja nastavlja s odličnim rezultatima u pripremnim utakmicama. Rezultatom 5:0 pobijedili su u Kalinovcu istoimenu momčad koja igra 1. ligu Koprivničko–križevačke županije. Dva zgoditka postigao je Matej Androš, a po jednom su strijelci bili Nikola Menegati, Deni Kucljak i Antonio Babec. Iduće nedjelje Podravac gostuje kod Slobode u Varaždinu.

U Mikleušu je domaći županijski prvoligaš remizirao s vodećom momčadi 2. županijske lige Zapad, Lukačem 05. Zgoditke za Mikleuš su postigli Renato Matota i Krešimir Crvenka, dok su strijelci za Lukač 05 bili Matija Tomšić i Ivan Mareković.

Gradina i Voćin, dva županijska prvoligaša, u fer i korektnoj utakmici odigrali su 1:1. Gradinu je u prednost doveo Slavko Jagarinac, a izjednačio je Ivan Čović.

Slavonija je u Sladojevcima pobijedila Mladost iz Miljevaca rezultatom 4:1. Pogotke za Slavoniju postigli su Patrik Fotez, dva, te Mateo Novaković i Ivo Jukić po jednog. Jedini pogodak za goste postigao je Nikola Markanović.

Sloga je na svom terenu u Zdencima poražena od Viljeva 3:0. U domaćim redovima nije bilo pet igrača zbog bolesti ili radnih obveza.

Hrvatski trećeligaš Papuk na svom je travnjaku svladao Jedinstvo iz Donjeg Miholjca s 3:2. Dva pogotka za Papuk postigao je Marin Zdelar, a jednom se u strijelce upisao Marin Čavić.

Crnac je u dva dana odigrao dvije pripremne utakmice. U subotu 12. veljače poražen je od Viljeva 2:1, a pogodak za Crnac u tom je susretu postigao Tilen Marić. U nedjelju 13. veljače Crnac je svladao Mladost 1930. iz Čađavice 7:1. Po dva zgoditka postigli su Borna Mimić i Zvonimir Kovačić, a po jednom su strijelci bili Dominik Kapetanović, Martin Piskač i Tilen Marić.

Mladost iz Čačinaca poražena je na gostovanju u Jelisavcu od Vihora 4:2. Pogotke za Mladost postigli su Ivan Mužar i Dario Petrović.

(www.icv.hr, mš, foto: A. Rastija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content