Sportske igre mladih u tenisu 19. i 20. veljače u dvorani VIROEXPO

Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije, u suradnji sa Sportskim igrama mladih, organizira teniski turnir koji će se održati 19. i 20. veljače u multifunkcionalnoj dvorani Viroexpo u Virovitici. Ovo je ujedno i prvi ovogodišnji teniski turnir Plazma Sportskih igara mladih, a otvorene su i prijave za teniski turnir Plazma Sportskih igara mladih u novoj sezoni.

Natjecanje se održava u pojedinačnoj muškoj i ženskoj konkurenciji u sljedećim kategorijama:

JUNIORI (2008 i mlađi) – ŽUTA GRUPA (do 14 godina)

MLAĐI JUNIORI (2010 i mlađi) – PLAVA GRUPA (do 12 godina)

KADETI (2012 i mlađi) – ZELENA GRUPA (do 10 godina)

MLAĐI KADETI (2013 i mlađi.) – NARANČASTA GRUPA (do 9 godina)

Zbog epidemioloških mjera, broj prijava je ograničen.

Pobjednici turnira plasirat će se na Državnu završnicu Plazma Sportskih igara mladih koja će se održati u srpnju u Splitu.

Plazma Sportske igre mladih pružaju priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da od siječnja do rujna besplatno sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u deset sportova. Otvorene su prijave i za sve ostale sportske discipline: Coca-Cola Cup u malom nogometu, HEP rukometni turnir, Kinder turnir u uličnoj košarci, odbojci na pijesku, odbojci, šahu, stolnom tenisu, Telemach Dan sporta. Pravo sudjelovanja imaju svi pojedinci i sve slobodno formirane ekipe, ljubitelji zdravog načina života i druženja, a ne samo djeca koja se aktivno bave sportom.

Sve informacije možete pronaći na www.igremladih.org

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content