Suhopolje remiziralo u Pakracu kod Hajduka: Marko Sertić strijelac za ”žuto-zelene”

Nogometaši Suhopolja odigrali su svoju posljednju pripremnu utakmicu uoči početka natjecateljske sezone. Jučer (subota) su tako gostovali u Pakracu kod domaćeg Hajduka, člana Međužupanijske lige Brod-Požega, a nakon 90 minuta igre konačan rezultat glasio je 1:1. 

Domaći sastav stigao je do prednosti preko Aleksandra Majdanca nakon polukontre, no ”grofovi” su nakon svega nekoliko minuta neutralizirali prednost Pakraca i izjednačili preko Marka Sertića nakon udarca iz kuta. 

Iako su na gostovanje otputovali bez petorice igrača, Pelka, Jularića, Egrija, Čubelića i Mikulića, Suhopolje je bilo dominantnija momčad na terenu, no unatoč brojnim prilikama koje su stvorili, izostala je nešto bolja realizacija.

– Mogu iskreno reći da sam prezadovoljan svim segmentima igre. Bili smo puno bolja momčad na terenu, od pas igre, presinga, kontrole… Stvorili smo puno šansi, ali nedostajalo je malo mirnoće u završnici. Pakrac gotovo da nije došao do našeg gola, iskoristili su jednu priliku iz polukontre, no pokazali smo karakter i ubrzo smo se vratili u utakmicu. Pobjeda je mogla i trebala otići na našu stranu, ali što je tu je- zadovoljan je nakon utakmice bio trener Suhopolja Samuel Spudić.

Ovog tjedna u planu su četiri treninga, a već idućeg vikenda očekuje ih utakmica Županijskog nogometnog kupa protiv Omladinca u Koriji.

– Iako natjecanje službeno započinje, utakmicu Kupa također ćemo gledati kao jedan pripremni dvoboj u kojem ćemo vidjeti kako igrati protiv nominalno slabijeg protivnika te ćemo se u Koriji zapravo pripremati za ogled protiv Graničara iz Legrada koji nam dolazi u prvom kolu nastavka sezone. Idemo tamo bez podcjenjivanja, no smatram da smo puno bolja momčad i da ćemo to i pokazati- zaključio je Spudić.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content