Tko ima najbolje izglede za osvajanje Lige prvaka prema kladioničarima?

Elitno klupsko nogometno natjecanje započelo je svoju nokaut fazu, a internetske kladionice već imaju jasne favorite, kojima daju najveće izglede otići do kraja i osvojiti titulu…

Dva mjeseca pauze napokon je završeno, a Liga prvaka ušla je u svoju nokaut fazu, u kojoj ćemo do 28. svibnja saznati tko su finalisti najprestižnijeg klupskog natjecanja u Europi, a onda dobiti i ime konačnog pobjednika.

Aktualni prvak je Chelsea koji će pokušati obraniti titulu, što zapravo nikom nije uspjelo u novoj klupskoj nogometnoj eri, osim Realu iz Madrida u razdoblju između 2016. i 2018. godine.

Nema sumnje, Liga prvaka jedno je od omiljenih natjecanja hrvatskih kladitelja, koji će i ove godine brojne svoje listiće uplatiti upravo na međusobne okršaje najboljih klubova u Europi. A osim prognoziranja tko će pobijediti u jednoj utakmici, tu su i dugoročne oklade kakve donosi Mozzart Hrvatska, u kojima prognozirate konačnog pobjednika, uz vrlo primamljive koeficijente čak i na favoritima…

Kladionice daju prednost Englezima

Kao što je bilo očekivano nakon impresivnog nastupa u osmini finala Lige prvaka, kao i dominacije u Premiershipu, online kladionice postavile su Manchester City kao prvog favorita za osvajanje najvažnijeg klupskog trofeja.

Pep Guardiola prošle sezone dogurao je s nebesko plavima sve do finala, no tamo je izgubio, a sada ponovo grabi prema tituli koju Manchester City još nikad nije osvojio. Ako se kladite na trijumf “građana”, ulovit ćete koeficijent 3.25.

Iako ove sezone pokazuje povremene slabosti, drugi favorit natjecanja je Liverpool. Momčad Jürgena Kloppa osvojila je naslov prvaka 2019. godine, a nakon dvije slabije sezone u elitnom klupskom nogometnom natjecanju ponovo ima potencijal otići do kraja. Tko odigra na titulu “redsa”, dobit će kvotu 5.00.

Među kandidatima za osvajanje naslova prvaka svakako je i Bayern, prvak iz 2020. godine, koji s Robertom Lewandowskim u momčadi zaista nema razloga ikoga se bojati u Europi.

Bavarci možda ne briljiraju u novoj kalendarskoj godini, ali Poljak u napadu nastavlja trpati iz utakmice u utakmicu, a ako se probude i suigrači, minhenska momčad ponovo će biti opasna za svakog. Koeficijent je 5.50 da će ponovo trijumfirati u Ligi prvaka.

A visoko mišljenje internetske kladionice imaju i o mogućnostima PSG-a, na kojem je kvota trenutno 8.00 da će po prvi put u svojoj povijesti osvojiti Ligu prvaka.

Lionel Messi, Neymar i Kylian Mbappé svakako čine najslavniji napadački trojac trenutno u nogometu, a ako se momčad na pravi način posloži u tjednima koji dolaze, trener Mauricio Pochettino itekako ima aduta s kojima bi mogao ugroziti tradicionalne europske klupske velikane.

I naravno, tu je još Chelsea kao branitelj naslova, na kojem vam se smiješi kvota 9.00 ako postane drugi klub u povijesti koji bi uspio obraniti titulu u Ligi prvaka.

To i nije tako besmislena oklada, jer Thomas Tuchel baš za ovo natjecanje najbolje priprema svoje nogometaše i uvijek tempira formu upravo za proljetni dio sezone. Chelsea možda u 2022. godini izgleda ranjiv, ali šampionska prošlosezonska momčad pojačana s Romeluom Lukakuom svakako ima potrebnu kvalitetu za odlazak u Ligi prvaka do samog kraja.

Zanimljivo, na ostalima ćete dobiti koeficijente veće od 10.00, jer sportske kladionice trenutno ne vjeruju ni Juventusu ni Atleticu ni Manchester Unitedu.

U svakom slučaju, ako se kladite na ukupnog pobjednika Lige prvaka čekaju vas primamljivi koeficijenti na koju god okladu da se odlučite, a ako odigrate u nekoj od online kladionica koje vam nude “cash out” opciju, dobitak ćete moći isplatiti i prije konačne odluke 28. svibnja, što je idealan scenarij u svijetu klađenja… (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content