TZG Slatine: Javni poziv za dodjelu potpora razvoju turističke infrastrukture na području grada Slatine u 2022. godini

Kao što je prethodno najavljeno, TZG Slatine je raspisala Javni poziv za dodjelu potpora razvoju turističke infrastrukture na području grada Slatine u 2022. godini, a na koji se mogu javiti članovi TZG Slatine koji uredno ispunjavaju svoje obveze. Predviđena potpora iznosi 70 posto prihvatljivih troškova, odnosno maksimalno 35.000 kuna po subjektu. Projekti koji se mogu kandidirati odnose se na sljedeće:

  • Obnova, rekonstrukcija i opremanje postojećih i novih smještajnih kapaciteta,
  • Uređenje i izgradnja dodatnih sadržaja,
  • Trošak hortikulturnog uređenja okoliša.

– Kao što smo ranije naglasili, naša snaga očituje se u snazi naših članova i upravo iz tog razloga želimo potaknuti naše iznajmljivače na dodatne investicije kako bi osigurali što veću konkurentnost svojih smještajnih jedinica na području naše županije, ali i kontinentalnog dijela Hrvatske. Vjerujemo da će svi iskoristiti ovaj trenutak koji je nastao značajnim unapređenjem i racionalizacijom našeg poslovanja, kao i da će se ovim mjerama povećati turistički interes za Slatinu s obzirom na to da će se otvoriti mogućnost za kvalitetniji boravak turista u destinaciji. Posebno zahvaljujemo Gradskoj razvojnoj agenciji Slatine koja nam je pomogla u izradi ovog Javnog poziva i koja je uvijek na dispoziciji nama i našim članovima i kojoj se uvijek obraćamo s punim povjerenjem. Izuzetno smo ponosni na našu suradnju na svim ključnim pitanjima vezanim za projekte koji su realizirani, ali i koje pripremamo – rekao je Jurica Bosak, direktor TZG Slatine.

Javni poziv dostupan je na sljedećem linku:

https://www.tz-slatina.hr/javni-poziv-za-dodjelu-potpora-razvoju-turisticke-infrastrukture-na-podrucju-grada-slatine-u-2022-godini/

(www.icv.hr, TZG Slatine)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content