U dvorani VIROEXPO u petak 19. veljače Plazma sportske igre mladih u stolnom tenisu

Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije, u suradnji sa Sportskim igrama mladih, organizira stolnoteniski turnir koji će se održati 19. veljače u multifunkcionalnoj dvorani Viroexpo u Virovitici. Ovo je ujedno i prvi ovogodišnji stolnoteniski turnir Plazma Sportskih igara mladih, a otvorene su i prijave za prvi stolnoteniski turnir Plazma Sportskih igara mladih u novoj sezoni.

Turnir se održava u muškoj i ženskoj konkurenciji u sljedećim kategorijama 2010., 2007. i 2004. godište.

Zbog epidemioloških mjera, broj prijava je ograničen. Pobjednici turnira plasirat će se na Državnu završnicu Plazma Sportskih igara mladih koja će se održati u srpnju u Splitu.

Plazma Sportske igre mladih pružaju priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da od siječnja do rujna besplatno sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u deset sportova.

Otvorene su prijave i za sve ostale sportske discipline: Coca-Cola Cup u malom nogometu, HEP rukometni turnir, Kinder turnir u uličnoj košarci, odbojci na pijesku, odbojci, šahu, tenisu i Telemach Dan sporta. Pravo sudjelovanja imaju svi pojedinci i sve slobodno formirane ekipe, ljubitelji zdravog načina života i druženja, a ne samo djeca koja se aktivno bave sportom.

Sve informacije možete pronaći na www.igremladih.org

(www.icv.hr, mš)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content